Daniele D Andreti Scqkccymtlm Unsplash

Copywriting ondersteuning event

Profiel vrijwilliger

Krijg hulp van een copywriter die goed geschreven en aansprekende content kan schrijven voor marketing materialen voor een event zoals een uitnodiging, flyer of blogpost.

Ervaring met:

  • Copywriting

Organisatie in het kort

Om de zorg als geheel naar een hoger niveau te tillen, is het zaak dat zorg professionals verstand hebben van bestuur, financiën en organisatie. Stichting Medical Business biedt kennis en kunde op dit gebied aan zodat we samen zorgen voor betere zorg!

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Educatie

Project details

💒 Stichting Medical Business

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw pakkende teksten zorgen we ervoor dat jonge zorgprofessionals naar ons MBConnect event komen, wat ten goede komt voor betere zorg voor iedereen!
Tim  Feenstra
Geschreven door Tim Feenstra van Stichting Medical Business

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Op 11 juni organiseren wij ons grootste evenement ooit: MBConnect. Een dag vol sprekers, interactieve sessies met hierna een diner en feest. Uiteraard willen we dat dit evenement succesvol wordt en kunnen we hulp gebruiken met pakkende teksten voor de promotiematerialen voor de campagne die we gaan opzetten. Ben jij de copy held(in) die we zoeken?

Wat hebben we nodig?

  • Flexibele copywriting ondersteuning bij het aankomende event (8 to 16 uur verspreid over 4 weken)
  • Denk aan aansprekende teksten voor een van onze marketing materialen (bijvoorbeeld uitnodiging, social media post, nieuwsbrief) in lijn met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies op gebied van bijpassende content materialen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Globale content richting(en).
  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Medical Business
Stichting Medical Business

De missie van Stichting Medical Business.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Het doel van Stichting Medical Business is om de kennis en kunde van jonge zorg professionals op bestuurlijk, organisatorisch en financieel gebied in de zorg op een uitdagende en prikkelende manier te verbreden, verbeteren en verdiepen. Wij zijn er van overtuigd dat de verbinding tussen medische specialisten en het bedrijfsleven het mogelijk maakt om optimale patiëntenzorg te realiseren, met efficiënter gebruik van (financiële) middelen en een prettiger werkklimaat voor alle zorg professionals. Samen zorgen we voor betere zorg professional en zorgen we ervoor dat de zorg naar een hoger niveau wordt getild. Juist nu is dat belangrijk toch?

Lees meer

Professionals over Stichting Medical Business

Pleun 👐 Strategisch advies over Social Media

Pleun
De samenwerking met Tim was erg fijn! Een samenwerking en resultaat waar we samen trots op kunnen zijn. De Social Media Strategie is afgerond, maar ik blijf Tim en Stiching Medical Business zeker volgen.