Schermafbeelding 2022 09 05 Om 15.21.45
🌱 Ik wil helpen

Strategisch advies over Marketing

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Marketing

Organisatie in het kort

Mansa stimuleert schoon koken in ontwikkelingslanden om de uitstoot van schadelijke stoffen op mens en milieu, als gevolg van koken op open vuur, te reduceren. Hiermee dringen we het aantal dodelijke slachtoffers (nu nog 4.3 miljoen per jaar) terug.

 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Ontwikkelingshulp

Project details

💒 Stichting MANSA The Smiling Cook

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen wij bouwen aan een duurzaam merk en de eerste fondsen gaan werven voor een toekomst zonder koken op open vuur, wat veel levens gaat besparen.
Wout Bakker
Geschreven door Wout Bakker van Stichting MANSA The Smiling Cook

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn in de opstartfase van de stichting en willen de eerste fondsen gaan verzamelen. Hiervoor willen wij onze propositie en ons verhaal, helder en duidelijk kunnen maken. Hoe kunnen we helder maken wat Mansa onderscheid van anderen? Denk je mee willen hoe wij vanaf de start kunnen bouwen aan een duurzame merkpropositie?

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
 • De marketing doelen/challenges die we hebben.
 • Missie en visie.
Wout Bakker
Wout Bakker Umbraco.Web.PublishedModels.SimpleDataType

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting MANSA The Smiling Cook
Stichting MANSA The Smiling Cook

De missie van Stichting MANSA The Smiling Cook.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌱 Start-up fase
📍Hardinxveld-Giessendam

Onze missie is een wereld waar niet meer gekookt wordt op open vuur. Drie miljard mensen in de wereld koken op open vuur, hetgeen zorgt voor ernstige luchtvervuiling en gezondheidsproblemen. Als gevolg hiervan sterven meer dan vier miljoen mensen vroegtijdig per jaar, veelal vrouwen en kinderen en zorgt de ontbossing voor een niet te overziene klimaatcrisis. Met Mansa leveren wij een directe bijdrage aan een wereld zonder koken op open vuur.

Lees meer