c2be48e4-ec5a-48f6-8d11-2ef13b8098ee

Professionele Nieuwsbrief template

Profiel vrijwilliger

Een designer die een nieuwsbrief template kan maken binnen de huisstijl van de organisatie, waarin professionele nieuwsbrieven zelf samengesteld kunnen worden.

Ervaring met:

  • Grafisch design

Organisatie in het kort

Lentekind ondersteunt de ontwikkeling van elk kind en jongvolwassene, in eigen tempo, via professionaliteit met passie en plezier.

  • Kind en gezin
  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting Lentekind

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Help jij ons een toegankelijke nieuwsbrief te maken voor de ouders van de Lentekind cliënten? Dan kunnen we ze nog beter betrekken bij wat Lentekind doet in de ondersteuning van hun kinderen.
Stella van Heusden
Geschreven door Stella van Heusden van Stichting Lentekind

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij willen dat de nieuwsbrief voor ouders van kinderen bij Lentekind toegankelijker is (dus op telefoon leesbaar), er mooier uitziet en daardoor beter gelezen wordt. Zo houden we de ouders betrokken bij Lentekind, want samen dragen we bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

Wat hebben we nodig?

  • Een nieuwsbrief template voor onze organisatie, binnen onze huisstijl.
  • Advies hoe we deze nieuwsbrief kunnen verzenden zonder dat mensen in mail een bijlage in Word of PDF hoeven te openen
  • Advies over rubrieken en hoe teksten kort te houden

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (met elementen als logo, huisstijl en lettertypes).
  • Globale contentrichtlijnen.
  • voorbeelden van hoe het nu gaat

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Lentekind
Stichting Lentekind

De missie van Stichting Lentekind.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Middelburg

Bij Lentekind willen we dat alle kinderen tot bloei komen, zowel ernstig meervoudig beperkte kinderen als kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke beperking en/of een autisme spectrum stoornis. Dat doen we door dagbehandeling gespecialiseerd in ontwikkeling en beweging. Wij bieden ook gezinsbegeleiding, logeerweekenden voor EMB kinderen en dagbesteding voor jongvolwassenen.

Lees meer

Professionals over Stichting Lentekind

Ailing 👐 Instagram uitleg, set-up en tips.

Ailing
Stichting Lentekind is een hele fijne organisatie om mee samen te werken. Mijn contactpersoon Stella was oprecht geïnteresseerd om meer over Instagram te leren en daar zelf mee aan de slag te gaan. Ze leverde benodigde informatie van tevoren aan wat prettig was om me voor te bereiden. Het was erg leuk om te zien hoe snel ze informatie oppakt en toepast. Ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan heb mogen bijdragen.

Sannah 👐 SEO Audit

Sannah
Het was super fijn samenwerken met Stella van Stichting LenteKind. Ik heb een uitgebreide SEO audit uitgevoerd zodat Stichting Lente kind beter gevonden wordt. Stella legde alles erg duidelijk uit waardoor ik heel goed wist wat ze van mij nodig hadden. Iedereen was heel blij met de SEO audit en nu kunnen ze concreet aan de slag met de website. Ik kijk terug op een erg leuk project en een mooie samenwerking met Stichting LenteKind!

Stefan 👐 Fotoshoot met bijzondere doelgroep

Stefan
Wat een bijzondere stichting is dit en het was een mooie ervaring. Wat me het meest is bijgebleven is met hoeveel liefde iedereen daar werkt en deze liefde uitdraagt naar de cliënten. Als je eenmaal over de drempel stapt, voel je je direct welkom.

Carolien 👐 Campagne plan

Carolien
Fijne samenwerking en communicatie, mooie organisatie met een team dat alles aanpakt om te groeien en ontwikkelen!