ddac660b-b823-4669-8025-930d13906301

Instagram uitleg, set-up en tips.

Profiel vrijwilliger

Een social media specialist die kan helpen met het opzetten van een zakelijk Instagram account. Benodigd: ervaring met social media strategieën.

Ervaring met:

  • Social Media

Organisatie in het kort

Lentekind ondersteunt de ontwikkeling van elk kind en jongvolwassene, in eigen tempo, via professionaliteit met passie en plezier.

  • Kind en gezin
  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting Lentekind

⏱️ 4-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jou aan onze zijde kunnen wij het mogelijk maken dat onze doelgroepen ons kunnen volgen op de manier die zij willen!
Stella van Heusden
Geschreven door Stella van Heusden van Stichting Lentekind

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze doelgroepen (zoals ouders die zoekend zijn naar een goede behandelplek voor hun kind of zoals nieuwe medewerkers) zijn allen actief op Insta, nu wij nog. We gebruiken Facebook en LinkedIn maar missen kennis en handigheid met Instagram.

Wat hebben we nodig?

  • Introductie in de mogelijkheden (en kansen) van Instagram.
  • Het opzetten van ons Instagram (business) account.
  • Een basis training, zodat wij zelf op een juiste manier ons account kunnen beheren.
  • Tips en ideeën over content die wij kunnen gaan plaatsen.
  • Tips voor interactie met onze volgers.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • De doelgroep(en) die we willen bereiken.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Lentekind
Stichting Lentekind

De missie van Stichting Lentekind.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Middelburg

Bij Lentekind willen we dat alle kinderen tot bloei komen, zowel ernstig meervoudig beperkte kinderen als kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke beperking en/of een autisme spectrum stoornis. Dat doen we door dagbehandeling gespecialiseerd in ontwikkeling en beweging. Wij bieden ook gezinsbegeleiding, logeerweekenden voor EMB kinderen en dagbesteding voor jongvolwassenen.

Lees meer

Professionals over Stichting Lentekind

Ailing 👐 Instagram uitleg, set-up en tips.

Ailing
Stichting Lentekind is een hele fijne organisatie om mee samen te werken. Mijn contactpersoon Stella was oprecht geïnteresseerd om meer over Instagram te leren en daar zelf mee aan de slag te gaan. Ze leverde benodigde informatie van tevoren aan wat prettig was om me voor te bereiden. Het was erg leuk om te zien hoe snel ze informatie oppakt en toepast. Ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan heb mogen bijdragen.

Sannah 👐 SEO Audit

Sannah
Het was super fijn samenwerken met Stella van Stichting LenteKind. Ik heb een uitgebreide SEO audit uitgevoerd zodat Stichting Lente kind beter gevonden wordt. Stella legde alles erg duidelijk uit waardoor ik heel goed wist wat ze van mij nodig hadden. Iedereen was heel blij met de SEO audit en nu kunnen ze concreet aan de slag met de website. Ik kijk terug op een erg leuk project en een mooie samenwerking met Stichting LenteKind!

Stefan 👐 Fotoshoot met bijzondere doelgroep

Stefan
Wat een bijzondere stichting is dit en het was een mooie ervaring. Wat me het meest is bijgebleven is met hoeveel liefde iedereen daar werkt en deze liefde uitdraagt naar de cliënten. Als je eenmaal over de drempel stapt, voel je je direct welkom.

Carolien 👐 Campagne plan

Carolien
Fijne samenwerking en communicatie, mooie organisatie met een team dat alles aanpakt om te groeien en ontwikkelen!