59ebb31e-a658-49e2-bb09-e2e7f22a7d4d

Campagne plan

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of marketeer die kan helpen bij het (verder) ontwikkelen van een nieuwe campagne. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc. Pre: iemand met ervaring met campagnes in de zorg

Ervaring met:

 • Communicatie

Organisatie in het kort

Lentekind ondersteunt de ontwikkeling van elk kind en jongvolwassene, in eigen tempo, via professionaliteit met passie en plezier.

 • Kind en gezin
 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting Lentekind

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Wij zoeken jouw kennis om creatief onder de aandacht te brengen wat een nieuw en fris gebouw kan doen voor toekomstige cliëntjes en hun ouders.
Stella van Heusden
Geschreven door Stella van Heusden van Stichting Lentekind

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Op 12 april trekken wij in een ons prachtig verbouwde pand. Wij willen de nieuwe faciliteiten onder de aandacht brengen aan verwijzers en ouders van toekomstige cliënten, maar vanwege corona kunnen wij nu geen spetterende opening organiseren! Help jij ons met een campagne waarin ons pand centraal staat om onze naamsbekendheid te vergroten? We zoeken structuur en kaders in de communicatie van deze campagne, vragen die bijvoorbeeld opkomen zijn: welke boodschap brengen we over, welke kanalen bereiken we en wanneer.

Wat hebben we nodig?

 • Een objectieve beoordeling van de nieuwe (campagne) plannen, beschikbare middelen en budget.
 • Strategisch overleg over communicatie-gerelateerde zaken, zoals doelstellingen, activiteiten, kanalen, doelgroepen en toekomstplannen.
 • Een startplan met aanbevelingen en concrete next steps voor de uitvoer van deze strategie.
 • Een communicatieplan met daarin strategische uitgangspunten voor bijvoorbeeld de positionering, doelgroep, boodschap, geprioriteerde kanalen, etc.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Het programma en de inhoudelijke pijlers van de campagne.
 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • Ideeën over de doelgroep.
 • Huisstijl document (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Lentekind
Stichting Lentekind

De missie van Stichting Lentekind.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Middelburg

Bij Lentekind willen we dat alle kinderen tot bloei komen, zowel ernstig meervoudig beperkte kinderen als kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke beperking en/of een autisme spectrum stoornis. Dat doen we door dagbehandeling gespecialiseerd in ontwikkeling en beweging. Wij bieden ook gezinsbegeleiding, logeerweekenden voor EMB kinderen en dagbesteding voor jongvolwassenen.

Lees meer

Professionals over Stichting Lentekind

Ailing 👐 Instagram uitleg, set-up en tips.

Ailing
Stichting Lentekind is een hele fijne organisatie om mee samen te werken. Mijn contactpersoon Stella was oprecht geïnteresseerd om meer over Instagram te leren en daar zelf mee aan de slag te gaan. Ze leverde benodigde informatie van tevoren aan wat prettig was om me voor te bereiden. Het was erg leuk om te zien hoe snel ze informatie oppakt en toepast. Ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan heb mogen bijdragen.

Sannah 👐 SEO Audit

Sannah
Het was super fijn samenwerken met Stella van Stichting LenteKind. Ik heb een uitgebreide SEO audit uitgevoerd zodat Stichting Lente kind beter gevonden wordt. Stella legde alles erg duidelijk uit waardoor ik heel goed wist wat ze van mij nodig hadden. Iedereen was heel blij met de SEO audit en nu kunnen ze concreet aan de slag met de website. Ik kijk terug op een erg leuk project en een mooie samenwerking met Stichting LenteKind!

Stefan 👐 Fotoshoot met bijzondere doelgroep

Stefan
Wat een bijzondere stichting is dit en het was een mooie ervaring. Wat me het meest is bijgebleven is met hoeveel liefde iedereen daar werkt en deze liefde uitdraagt naar de cliënten. Als je eenmaal over de drempel stapt, voel je je direct welkom.

Carolien 👐 Campagne plan

Carolien
Fijne samenwerking en communicatie, mooie organisatie met een team dat alles aanpakt om te groeien en ontwikkelen!