53196672 1083349345182608 7203151439521120256 O

Impact infographic

Profiel vrijwilliger

Een creatieve designer die een infographic kan ontwerpen.

Ervaring met:

Organisatie in het kort

“Inburgeren doen wij samen”. Wij geven enerzijds empowermenttrainingen aan Eritrese nieuwkomers en anderzijds trainingen aan professionals die deze groep begeleiden. Verder lobbyen wij voor meer aandacht voor deze kwetsbare groep, effectiever beleid en werken wij aan een positieve beeldvorming van deze oh zo veerkrachtige groep nieuwe Nederlanders. Wij willen Eritrese nieuwkomers kennis laten maken met Nederlandse buurtbewoners, het contact stimuleren zodat wij de kans op isolatie /segregatie uitsluiten.

  • Welzijn
  • Mensenrechten
  • Educatie

Project details

💒 Stichting Lemat

⏱️ Vanaf de start:16 tot 24 uur, binnen 4 weken. Op locatie en/of vanuit huis.

Help ons door onze impact en werk in een mooie infographic weer te geven zodat wij ons werk kunnen presenteren op een hoog professioneel niveau!
 Milka Yemane
Geschreven door Milka Yemane van Stichting Lemat

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Dit project helpt ons onze impact in een professionele oogopslag te laten zien middels een infographic. Samen met jou kunnen wij hierdoor organisaties die zich voor ons willen inzetten, beter en krachtiger overtuigen. 

Goed om te weten. 

Vanuit Lemat doen wij veel op verschillende gebieden, en door de jaren heen hebben wij al mooie resultaten behaald. Wij hebben alle informatie in ons hoofd (en op papier) alleen willen wij dit graag in een infographic zodat het een professioneel en overzichtelijke straling heeft.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Lemat
Stichting Lemat

De missie van Stichting Lemat.

🙂Welzijn
📍 Rotterdam

Stichting Lemat is een organisatie die zich sinds 2015 inzet voor de integratie van Eritrese nieuwkomers, aangestuurd door Eritrese Nederlanders, die dezelfde achtergrond delen, taal spreken en cultuur kennen. De organisatie werkt landelijk en heeft het hoofdkantoor in Rotterdam staan. De bestaat uit ongeveer 20 vrijwilligers, twaalf professionele trainers (oproepbasis), twee vaste medewerkers en een bestuur bestaande uit vier leden. Wij hebben momenteel twee projecten lopen in Assen en in Rotterdam. In het project staat taalverwerving, computervaardigheden, studieloopbaanbegeleiding en het verbinden van deelnemers met buurtgenoten centraal. Verder worden wij landelijk ingezet om trainingen te verzorgen aan Eritrese nieuwkomers maar ook aan professionals binnen het sociale domein om handvatten mee te geven om meer cultuursensitief te werken. Ook adviseren wij beleidsmakers op het maken van effectief beleid wat aansluit op de behoeften van onze doelgroep.

Lees meer