769be466-4548-4018-a0cb-b6d30a01e5e4

Elevator pitch maken

Profiel vrijwilliger

Een communicatiespecialist of merkstrateeg die ons kan helpen bij het opstellen van een elevator pitch. Benodigd: ervaring heeft met het samenstellen van een elevator pitch en binnen business-gerelateerde zaken (zoals missie/visie, strategie, USP’s, pitch presentaties, etc.).

Ervaring met:

  • Communicatie

Organisatie in het kort

Te veel kinderen in Kenia gaan zonder eten naar school of gaan helemaal niet naar school. Lala Salama is een springlevende stichting die een constructief papprogramma heeft en zich richt op educatieprojecten in Oloitokitok, Kenia.

  • Armoede
  • Ontwikkelingshulp
  • Educatie

Project details

💒 Stichting Lala Salama

⏱️ 4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 Starten binnen één maand

Met jouw elevator pitch kunnen wij meer donateurs werven, waardoor we veel meer donaties kunnen binnenhalen om zo veel mogelijk voedseltekort tegen te gaan in Kenia!
Claartje de Rooij
Geschreven door Claartje de Rooij van Stichting Lala Salama

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze hulp in Kenia is hard nodig vanwege het voedseltekort. Wij vinden het moeilijk om kort en bondig uit te leggen wat de kracht is van Lala Salama en hoe wij dit inzetten. Een knallende elevator pitch kan ons enorm helpen om nieuwe donaties binnen te halen.

Wat hebben we nodig?

  • Een overtuigende elevator pitch van 30 tot 60 seconden.
  • Wij bespreken graag onze huidige doelstellingen, activiteiten, doelgroepen en toekomstplannen en doel van onze pitch.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit geeft.
  • Missie, visie en waarden staat ook op de projectpagina. Zodra we dit hebben willen we zo snel mogelijk aan de slag met een knallende elevator pitch!
  • Doelgroep zijn onze aankomende donateurs en geïnteresseerden.
  • Doel = Lala Salama stevig neer zetten met een sterke elevator pitch!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Lala Salama
Stichting Lala Salama

De missie van Stichting Lala Salama.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Door armoede, droogte en klimaatverandering dreigt een groot voedseltekort in Kenia. Veel kinderen gaan zonder eten naar school. Lala Salama ondersteunt scholen met een constructief papprogramma, waar de lokale bevolking zelf mee aan de slag gaat. Dagelijks krijgen 1000 kinderen een beker pap, soms is dit hun enige maaltijd van de dag. Daarnaast zijn er kinderen en jongeren die helemaal niet naar school gaan. Educatie is de belangrijkste manier om zelfvoorzienend te worden en iets te bereiken in Kenia. We bundelen daarom onze krachten met zoveel mogelijk Lala members om samen zoveel mogelijk kinderen naar school te krijgen!

Lees meer