581ded72-3b1f-48c2-bbac-4563f586bb65
🌱 Help deze organisatie

Creatief campagne concept

Profiel vrijwilliger

Een creatieve concepter/copywriter, die een campagne communicatieconcept kan bedenken en deze tot visuele mock-ups kan uitwerken in een concept document.

Ervaring met:

 • Creative Concepting
 • Copywriting
 • Campagnes

Organisatie in het kort

Te veel kinderen in Kenia gaan zonder eten naar school of gaan helemaal niet naar school. Lala Salama is een springlevende stichting die een constructief papprogramma heeft en zich richt op educatieprojecten in Oloitokitok, Kenia.

 • Armoede
 • Ontwikkelingshulp
 • Educatie

Project details

💒 Stichting Lala Salama

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Met pakkende campagne help jij onze campagne op de kaart te zetten, waarmee we de landbouwprogramma´s kunnen promoten!
Claartje de Rooij
Geschreven door Claartje de Rooij van Stichting Lala Salama

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Ons doel is om scholen en gemeenschappen zelfredzaam te maken op het gebied van voeding, dus de papprogramma’s zijn altijd een tijdelijke oplossing. Wij werken eraan om duurzame landbouwprogramma’s op te zetten. Zo worden de scholen zelfvoorzienend en onafhankelijk van externe partijen. Wij zoeken een professional vanwege een gebrek aan gespecialiseerde kennis binnen online marketing. Wij willen namelijk een creatieve, positieve en pakkende campagne starten om bedrijven te linken aan deze landbouwprojecten.

Wat hebben we nodig?

 • Een creatief concept dat past bij ons merk en budget.
 • Een concept document dat het campagne concept bevat (met elementen als boodschap, tagline en middelen inzet, concept mock-ups etc).
 • Het concept uitgewerkt in mock-up designs in lijn met onze huisstijl.
 • Goed om te weten: het monitoren van de campagne is niet nodig.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doel van de campagne.
 • Huisstijl document (met elementen als logo, kleuren en lettertypes).
Claartje de Rooij
Claartje de Rooij Oprichter

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Lala Salama
Stichting Lala Salama

De missie van Stichting Lala Salama.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Door armoede, droogte en klimaatverandering dreigt een groot voedseltekort in Kenia. Veel kinderen gaan zonder eten naar school. Lala Salama ondersteunt scholen met een constructief papprogramma, waar de lokale bevolking zelf mee aan de slag gaat. Dagelijks krijgen 1000 kinderen een beker pap, soms is dit hun enige maaltijd van de dag. Daarnaast zijn er kinderen en jongeren die helemaal niet naar school gaan. Educatie is de belangrijkste manier om zelfvoorzienend te worden en iets te bereiken in Kenia. We bundelen daarom onze krachten met zoveel mogelijk Lala members om samen zoveel mogelijk kinderen naar school te krijgen!

Lees meer

Professionals over Stichting Lala Salama

Chantal 👐 Tijdelijk Social Media beheer

Chantal
Het is super samenwerken met Claartje en Marie van Lala Salama. De energie die zij in hun mooie project stoppen is top en werkt heel aanstekelijk. Daarnaast is Lala Salama gewoon een heel mooi doel dat écht iets bereikt in Kenia.

Esther 👐 Korte animatie

Esther
Het was prettig samenwerken met Claartje van stichting Lala Salama. Na een eerste gesprek waarbij hun verhaal werd uitgelegd ben ik begonnen met een verhaallijn met schetsen, welke gelijk tot een animatie uitgewerkt kon worden.