e6ef0af5-5d45-4f5b-b809-34a8c93e1b9d (1)

Kennissessie bestuurlijk leiderschap

Profiel vrijwilliger

Een (communicatie)professional met ervaring binnen bestuurlijk leiderschap, die zijn of haar kennis over leiderschapsvaardigheden kan overbrengen in een aantal sessies. Benodigd: ervaring met onderhandelingsvaardigheden, (non)-verbale communicatie & bestuurlijk leiderschap

Ervaring met:

  • Communicatie

Organisatie in het kort

Stichting Kind en Ziekenhuis bevordert al ruim 40 jaar kind- & gezinsgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en gezin in het ziekenhuis, thuis of elders. Om de medische zorg minder negatieve impact te laten hebben op kind en gezin.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Kind en gezin
  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Kind en ziekenhuis

⏱️ 4-8 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-4 weken

💻 In een videocall.

🏁 Starten binnen twee maanden

Met betere bestuurlijke vaardigheden kan ik meer invloed uitoefenen op zorg die kindvriendelijk is!
Anjet van Dijken
Geschreven door Anjet van Dijken van Stichting Kind en ziekenhuis

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Om verandering in de kindzorg te realiseren, neem ik veel deel aan bestuurlijke overleggen met diverse stakeholders in kindzorg. Veel gaat goed, maar het gevoel is dat ik vaardigheden mis om beter te beïnvloeden: hoe maak je bv. een vergadering met tegengestelde meningen en diverse stakeholders tot je voordeel?

De inhoud van de sessie.

  • 1 a 2 sessies waarin we kunnen sparren over een aantal thema's binnen bestuurlijk leiderschap.
  • Denk aan thema's als: (non)-verbale communicatie, onderhandelingsvaardigheden/bestuurlijk strategisch opereren, overtuigen, beïnvloeding etc.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Kind en ziekenhuis
Stichting Kind en ziekenhuis

De missie van Stichting Kind en ziekenhuis.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

Stichting Kind en Ziekenhuis is dé patiëntenorganisatie voor kinderen in de medische zorg. Kind & Ziekenhuis bevordert al 40 jaar kindgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en gezin in het ziekenhuis, thuis of elders. Dit is zorg waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van kinderen, zoals het serieus nemen van angst en stress en het zoveel mogelijk voorkomen van pijn.
Of het nu gaat om pasgeborenen, peuters, schoolkinderen of tieners; of ze nu een gebroken arm of een chronische aandoening hebben; of ze nu in het ziekenhuis, thuis of elders worden behandeld. Kind & Ziekenhuis behartigt de belangen van al deze kinderen en hun (aanstaande) ouders en geeft informatie en advies. De Kinderstem en daarmee de rechten van het kind vertegenwoordigen wij vanuit de visie Handvest Kind & Ziekenhuis en Kind & Zorg.

Lees meer

Professionals over Stichting Kind en ziekenhuis

Jolanda 👐 Brochure design

Jolanda
Ik heb fijn samengewerkt met Hester Rippen van Stichting Kind & Ziekenhuis. Het was een mooi project, en de samenwerking ging vlot en soepel.

Diane 👐 Kennissessie over Microsoft Teams

Diane
Het was leuk om stichting kind en ziekenhuis te helpen omdat ze een duidelijk doel hadden, die snel te bereiken was!

Michaël 👐 Pitch deck

Michaël
Interessante organisatie die ik heb mogen ondersteunen met het maken van een pitch. Alle documentatie is duidelijk en gestructureerd aangeleverd en het was duidelijk wat ik moest doen. Ik ontving goede feedback van de gepassioneerde directeur en vond het leuk om met haar samen te werken. Ik wens ze veel succes in deze nieuwe fase waarin ze gaan groeien!

Saša 👐 Kennissessie Excel

Saša
Een fijn en ambitieus team dat goed helder kon maken op welke wijze zij geholpen konden worden. Ik ben dankbaar dat ik hier aan, en aan hun doel, een (klein) steentje heb mogen dragen.

Fabian 👐 Social media campagne

Fabian
Het was fijn samenwerken met Stichting Kind en ziekenhuis met de goede communicatie en cocreatie-inzichten tussen opdrachtgever en creatief.

Almer 👐 Kennissessie DISC Model

Almer
Wat een leuk en open team is de Stichting Kind en Ziekenhuis. Heel prettig mee samengewerkt en dat gaat ongetwijfeld in de toekomst nog vaker gebeuren.