ccaa82ba-50b0-4b7d-823c-b5e77207d670

Strategisch advies over Social Media

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Social Media

Organisatie in het kort

Wij geloven in de kracht van een inclusieve samenleving, waar jongeren met een beperking of psychische aandoening juist van unieke waarde zijn. Wij empoweren deze jongeren en zorgen ervoor dat hun belangen gehoord worden.

 • Welzijn
 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting JongPIT

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw kennis kunnen we focus en structuur aanbrengen in onze social media kanalen, zodat we alle jongeren in Nederland met een chronische ziekte of aandoening kunnen bereiken!
Lotte van der Linden
Geschreven door Lotte van der Linden van Stichting JongPIT

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We doen al veel, alleen missen we de focus en overzicht. Daarnaast willen we ook met doelen gaan werken om ons bereik en zichtbaarheid te vergroten.

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelstellingen, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.
 • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
 • Missie en visie.
 • Onze huidige Social Media kanalen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting JongPIT
Stichting JongPIT

De missie van Stichting JongPIT.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍AMSTERDAM

Je bent jong, je hebt dromen en je wilt niets liever dan gewoon meedoen in de maatschappij. Dit kan alleen best een uitdaging zijn als je een chronische aandoening of beperking hebt. JongPIT gelooft in de kracht van een inclusieve samenleving waar jongeren met een beperking of psychische aandoening juist van unieke waarde zijn. Wij bieden perspectief aan deze jongeren en zorgen dat ze volwaardig mee kunnen doen. Ook agenderen we de belangen van onze jongeren bij de juiste instanties en zorgen voor begrip bij een breed publiek. Wij geven hen een stem. Samen, voor en met jongeren. Want JongPIT laat zien wat je kan, een beperking beperkt ons niet.

Lees meer

Professionals over Stichting JongPIT

Mirjam 👐 SEO Audit

Mirjam
De communicatie voorafgaand aan het project was prettig. Jammer dat dit uiteindelijk niet op een mooi en bruikbaar eindresultaat is uitgelopen.