8acdf1be-ea00-4a04-a3c1-4f388832f4f5

SEO Audit

Profiel vrijwilliger

Een SEO-specialist die een analyse kan uitvoeren met betrekking tot een betere vindbaarheid in Google, die hier aanbevelingen over kan doen en dit helder over kan brengen in een rapport/presentatie. Benodigd: Ervaring met: Google Analytics, Search Console en/of andere SEO-tooling.

Ervaring met:

 • Online marketing

Organisatie in het kort

Wij geloven in de kracht van een inclusieve samenleving, waar jongeren met een beperking of psychische aandoening juist van unieke waarde zijn. Wij empoweren deze jongeren en zorgen ervoor dat hun belangen gehoord worden.

 • Welzijn
 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting JongPIT

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Yes! Met jouw expertise gaan we nog meer jongeren, met een beperking of psychische aandoening, bereiken en kunnen we nog meer voor hen betekenen!
Lotte van der Linden
Geschreven door Lotte van der Linden van Stichting JongPIT

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Als je zoekt met google op JongPIT komen we niet als eerste naar boven! We zien dat we echt beter te vinden moeten zijn op het internet. Daarom zijn we benieuwd waar onze knelpunten liggen en waar ze kunnen verbeteren. Laat jij ons dat zien?

Wat hebben we nodig?

 • Een analyse over onze huidige SEO prestaties (zowel de content zelf, als de techniek erachter).
 • Advies over de belangrijkste inzichten gerelateerd aan onze vindbaarheid Google.
 • Aanbevelingen (met concrete next steps) hoe we dit kunnen verbeteren.
 • Een rapport/presentatie met bovenstaande inzichten, die we intern kunnen gebruiken voor verdere invulling.
 • Goed om te weten: de werkzaamheden om het concrete actiepunten/verbeteringen door te voeren zijn geen onderdeel van dit project.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze website.
 • Google Analytics waar je toegang tot hebt.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting JongPIT
Stichting JongPIT

De missie van Stichting JongPIT.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍AMSTERDAM

Je bent jong, je hebt dromen en je wilt niets liever dan gewoon meedoen in de maatschappij. Dit kan alleen best een uitdaging zijn als je een chronische aandoening of beperking hebt. JongPIT gelooft in de kracht van een inclusieve samenleving waar jongeren met een beperking of psychische aandoening juist van unieke waarde zijn. Wij bieden perspectief aan deze jongeren en zorgen dat ze volwaardig mee kunnen doen. Ook agenderen we de belangen van onze jongeren bij de juiste instanties en zorgen voor begrip bij een breed publiek. Wij geven hen een stem. Samen, voor en met jongeren. Want JongPIT laat zien wat je kan, een beperking beperkt ons niet.

Lees meer

Professionals over Stichting JongPIT

Lars 👐 SEO Audit

Lars
Stichting JongPIT staat op een mooi punt in hun ontwikkeling, wat het een goede match maakt voor projecten. Heldere communicatie met leuke mensen!

Mirjam 👐 SEO Audit

Mirjam
De communicatie voorafgaand aan het project was prettig. Jammer dat dit uiteindelijk niet op een mooi en bruikbaar eindresultaat is uitgelopen.