Schermafbeelding 2021 10 22 Om 17.00.16

Social Media strategie sessies

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Social Media

Organisatie in het kort

We bieden aan kinderen en jongeren sociaal culturele en educatieve activiteiten aan, zodat een kind dat met een achterstand in het leven start zoveel mogelijk gelijke kansen krijgt.

  • Kind en gezin

Project details

💒 Stichting Jeugdwerk Den Haag

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe financiering, een duidelijke social media strategie, moet onze impact voor deze doelgroep beter aan het voetlicht brengen.
Rutger Wijnands
Geschreven door Rutger Wijnands van Stichting Jeugdwerk Den Haag

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn als organisatie onvoldoende in staat om onze impact zichtbaar te maken. Dat is een gemiste kans om (nieuwe) financieringen te ontvangen. Tijd om hier verandering in te brengen samen met jouw kennis en kunde!

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelstellingen, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
  • Missie en visie.
  • Onze huidige Social Media kanalen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Jeugdwerk Den Haag
Stichting Jeugdwerk Den Haag

De missie van Stichting Jeugdwerk Den Haag.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

Stichting Jeugdwerk Den Haag ontwikkelt talenten en competenties van jeugd, zodat zij later hun eigen weg kunnen gaan en zich waardevol voelen voor hun omgeving en de maatschappij. Ook moedigen wij ouders aan om hierin mee te gaan en betrokken te zijn bij de ontwikkeling van hun kinderen. Wij bereiken dit door het aanbieden en uitvoeren van sociaal culturele en educatieve activiteiten aan peuters, kleuters, kinderen, tieners, jongeren en hun ouders in Den Haag. We zetten ons in voor kansenongelijkheid, talentontwikkeling, jeugdwerkloosheid en gezonde voeding & sport. Wie investeert in de jeugd, werkt aan de toekomst!

Lees meer

Professionals over Stichting Jeugdwerk Den Haag

Yorick 👐 Social Media strategie sessies

Yorick
De samenwerking met Stichting Jeugdwerk en mijn contact met Rutger verliepen goed. Door een beeld te krijgen van de gepassioneerde werkzaamheden van de organisatie, was het voor mij mogelijk om een concreet plan aan te leveren. Dit plan helpt hen hopelijk bij het zetten van volgende stappen naar nóg meer waardevolle content. Ik vind het een toffe organisatie om mee samen te werken. Er is nog veel ruimte voor verbetering op het gebied van online presentatie, maar de doelen van de organisatie zijn duidelijk en de activiteiten zijn inspirerend, dus dit moet goedkomen.