Schermafbeelding 2021 10 22 Om 17.05.07

Set-up en training Canva

Profiel vrijwilliger

Een professional met ervaring in Canva en die helder de mogelijkheden en kennis kan overbrengen. Benodigd: Ervaring met Canva.

Ervaring met:

  • Grafisch Design
  • Canva / Design tool

Organisatie in het kort

We bieden aan kinderen en jongeren sociaal culturele en educatieve activiteiten aan, zodat een kind dat met een achterstand in het leven start zoveel mogelijk gelijke kansen krijgt.

  • Kind en gezin

Project details

💒 Stichting Jeugdwerk Den Haag

⏱️ 1-4 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 1-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Met een goede set-up van Canva kunnen wij flitsende flyers maken waarmee we nog meer kinderen waardevolle competenties voor later kunnen geven.
Rutger Wijnands
Geschreven door Rutger Wijnands van Stichting Jeugdwerk Den Haag

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij hebben Cultureel Sociale werkers en Pedagogische medewerkers in dienst die goed zijn in hun vakgebied maar niet weten hoe zij content moeten maken. Daarnaast is in de wijken waarin wij werken, is het flyeren nog steeds een succesvolle marketing tool. Canva kan ons helpen kwalitatief betere flyers te maken, maar dan moeten we wel weten hoe het allemaal werkt!

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het opzetten van een Canva account.
  • Een training en advies over de mogelijkheden: hoe kunnen wij Canva handig gebruiken voor wat wij willen?
  • Eventueel advies over best practices en enkele templates zodat wij zelf aan de slag kunnen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Het doel van het gebruik van Canva: het maken van flyers, presentaties, offertes.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Jeugdwerk Den Haag
Stichting Jeugdwerk Den Haag

De missie van Stichting Jeugdwerk Den Haag.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

Stichting Jeugdwerk Den Haag ontwikkelt talenten en competenties van jeugd, zodat zij later hun eigen weg kunnen gaan en zich waardevol voelen voor hun omgeving en de maatschappij. Ook moedigen wij ouders aan om hierin mee te gaan en betrokken te zijn bij de ontwikkeling van hun kinderen. Wij bereiken dit door het aanbieden en uitvoeren van sociaal culturele en educatieve activiteiten aan peuters, kleuters, kinderen, tieners, jongeren en hun ouders in Den Haag. We zetten ons in voor kansenongelijkheid, talentontwikkeling, jeugdwerkloosheid en gezonde voeding & sport. Wie investeert in de jeugd, werkt aan de toekomst!

Lees meer

Professionals over Stichting Jeugdwerk Den Haag

Yorick 👐 Social Media strategie sessies

Yorick
De samenwerking met Stichting Jeugdwerk en mijn contact met Rutger verliepen goed. Door een beeld te krijgen van de gepassioneerde werkzaamheden van de organisatie, was het voor mij mogelijk om een concreet plan aan te leveren. Dit plan helpt hen hopelijk bij het zetten van volgende stappen naar nóg meer waardevolle content. Ik vind het een toffe organisatie om mee samen te werken. Er is nog veel ruimte voor verbetering op het gebied van online presentatie, maar de doelen van de organisatie zijn duidelijk en de activiteiten zijn inspirerend, dus dit moet goedkomen.