3bfc6e6f-9826-4f2a-af9a-1739c278a509
🌱 Help deze organisatie

Huisstijl document

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een logo en huisstijl kan ontwerpen die goed aansluiten bij de missie, visie en waarden van een organisatie. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

Ervaring met:

 • Grafisch Design
 • Logo & Huisstijl

Organisatie in het kort

Stichting Igeya bevordert de kwaliteit van de oncologische zorg in de kop van Noord Holland. Onze speerpunten zijn onderzoek, innovatie, kwaliteit van leven en preventie.

 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Wetenschap en onderzoek

Project details

💒 Stichting Igeya

⏱️ 15-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 Starten binnen één maand

Met jouw expertise kun je bijdragen aan betere kankerzorg. Juist de initiatieven die lastig betaalbaar zijn vanuit de reguliere financiering willen wij middels deze stichting realiseren.
Joanne Velzeboer
Geschreven door Joanne Velzeboer van Stichting Igeya

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn via de Nieuwe Gevers bezig met het maken van een nieuwe website. Echter mist het stukje identiteit en het goed overbrengen daarvan. Het is nu heel zakelijk. We willen advies over kleurgebruik, lettertype en het gebruik van beelden/foto's en daarbij een document samenstellen.

Wat hebben we nodig?

 • Huisstijl document (met daarin elementen als logo, kleurgebruik, lettertypes, etc) voor intern gebruik en samenwerkingen met externe partijen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Oude huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
 • Doelgroepomschrijving.
 • We hebben een mooi logo waar we tevreden over zijn.
Joanne Velzeboer
Joanne Velzeboer Bestuur of Raad

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Igeya
Stichting Igeya

De missie van Stichting Igeya.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌱 Start-up fase
📍Alkmaar

Eén op de drie personen in Nederland krijgt zelf met kanker te maken en vrijwel iedereen kent iemand in de omgeving met deze ziekte. De ontwikkelingen gaan snel, maar tegelijkertijd moeten de kosten van de gezondheidszorg beheersbaar blijven. Dit heeft tot gevolg dat alleen de meest noodzakelijke zorg vanuit de zorgverzekeraar vergoed wordt. Nieuwe ontwikkelingen, preventie van kanker, zorg voor een aangename omgeving van de patiënt en wetenschappelijk onderzoek worden daardoor minder vanuit het reguliere budget gefaciliteerd. Stichting Igeya ondersteunt hierin zodat we bijdragen aan kwaliteit, efficiëntie en betere beleving voor de patiënt.

Lees meer