Adam Winger 7Ff0iei80aq Unsplash

Fotoshoot op locatie

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Ervaring met:

  • Foto

Organisatie in het kort

Nederland heeft oplopende arbeidstekorten en de potentie van vrouwen wordt niet benut. HPP zet vrouwelijk talent in als oplossing voor arbeidsmarktvraagstukken, zoals voor de groeiende tekorten in de zorg en het onderwijs.

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting Het Potentieel Pakken

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Een foto zegt namelijk meer dan 1000 woorden! Help je ons aan een mooie beeld vol met actiefoto's wat onze missie uitdraagt?
Madelijne Daub
Geschreven door Madelijne Daub van Stichting Het Potentieel Pakken

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Beeld is een zeer waardevolle toevoeging als content voor onze boodschappen. We missen een eigen beeldbank met uniek beeldmateriaal van ons team in actie en onze projecten met samenwerkingspartners. Daarom zoeken we jou die samen met ons een mooie beeldbank maakt waarbij we de foto's breed kunnen gebruiken.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van onze medewerkers en projecten, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen.
  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • Foto's van ons team, foto's van onze projecten.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Het Potentieel Pakken
Stichting Het Potentieel Pakken

De missie van Stichting Het Potentieel Pakken.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

Er is bewezen dat het potentieel van vrouwen op de Nederlandse arbeidsmarkt op dit moment niet optimaal wordt ingezet. Meer participatie van vrouwen op de arbeidsmarkt vergroot hun economische zelfstandigheid, helpt om de groeiende arbeidstekorten in de zorg, het onderwijs en andere sectoren op te lossen én levert de Nederlandse economie mogelijk miljarden op. Een enorm potentieel, waar actie en samenwerking is vereist. Daar komen wij bij kijken. Wij brengen partijen samen die de ambitie hebben om de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt te verbeteren en als oplossing voor arbeidsmarktvraagstukken.

Lees meer