7ac44d95-05cd-42b7-8200-af87ae11d296

Tone of Voice Guide

Profiel vrijwilliger

Een communicatie expert die een duidelijke Tone of Voice Guide kan opstellen. Benodigd: ervaring met merkdenken, communicatie en/of strategie.

Ervaring met:

  • Communicatie

Organisatie in het kort

Hero Town biedt sociaal psychologische handvatten om verder te kijken dan je eigen bubbel door middel van trainingen, events en challenges.

  • Welzijn
  • Educatie
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Hero Town NL

⏱️ 12-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen we onze doelgroep op de juiste wijze aanspreken, waardoor we meer mensen verbinden met elkaar!
Manon Peperkoorn
Geschreven door Manon Peperkoorn van Stichting Hero Town NL

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In het najaar starten wij met de Hero Town Roadshow. Tijdens de Hero Town Roadshow gaan we samen met buurtbewoners in gesprek om gevoelige maatschappelijke gesprekken op een positieve manier te voeren, ook bij verschil van mening. Het toont dat we als mens uiteindelijk meer hebben dat ons verbindt, dan ons verdeelt. Wij willen onze doelgroep op een laagdrempelige manier enthousiasmeren. Wij zoeken naar de juiste Tone of Voice voor de teksten van ons promotiemateriaal. Kun jij ons de juiste guidelines geven?

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van huidige Tone of Voice.
  • Een document met communicatie richtlijnen voor ons merk (bijvoorbeeld de schrijfwijze, de toon, voor wie (doelgroepen), terminologie (wat zeggen we wel & en wat niet), etc.)
  • Startplan met duidelijke praktijk voorbeelden.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Je huidige missie, visie en waarden.
  • Een idee van de persoonlijkheid die je graag wilt overbrengen.
  • Doelgroepomschrijving.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Hero Town NL
Stichting Hero Town NL

De missie van Stichting Hero Town NL.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

Hero Town biedt handvatten om verder te kijken dan je eigen bubbel en om je eigen innerlijke kracht verder te ontwikkelen. Door middel van wetenschappelijk onderbouwde trainingen, evenementen en challenges wil Hero Town NL iedereen de competenties aanleren om de held in zichzelf te ontplooien. Zodoende kunnen alledaagse helden actief bijdragen aan positieve veranderingen in de samenleving.

Lees meer

Professionals over Stichting Hero Town NL

Hans 👐 Uurtje Marketing advies

Hans
Met Manon, Michelle, Olav en Robin van Hero Town NL een goed overleg gehad over hun strategie. Door de juiste vragen te stellen zijn zij zelf tot de noodzakelijke inzichten gekomen hoe zij hun doelen kunnen bereiken. Met de inzet en de bevlogenheid die zij lieten zien, heb ik er alle vertrouwen in dat ze succesvol zullen zijn in hun verdere aanpak.

Merel 👐 Campagne concept Hero Town Roadshow

Merel
Een super leuke samenwerking gehad met een enthousiast team!