4fdae668-980f-4d56-aa98-cca89860535d
🌱 Ik wil helpen

Fotoshoot op locatie

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Ervaring met:

  • Foto

Organisatie in het kort

Hero Town biedt sociaal psychologische handvatten om verder te kijken dan je eigen bubbel door middel van trainingen, events en challenges.

  • Welzijn
  • Educatie
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Hero Town NL

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 Starten binnen twee maanden

Met jouw professionele foto's kunnen wij visueel nog meer impact maken door op die manier te laten zien waar de Hero Town Roadshow voor staat.
Manon Peperkoorn
Geschreven door Manon Peperkoorn van Stichting Hero Town NL

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Tijdens de Hero Town Roadshow gaan we samen met buurtbewoners in gesprek om gevoelige maatschappelijke gesprekken op een positieve manier te voeren, ook bij verschil van mening. Het toont dat we als mens uiteindelijk meer hebben dat ons verbindt, dan ons verdeelt. In september hebben wij op 1 dag op meerdere locaties (loopafstand van elkaar) in Hoofddorp de aftrap van de Hero Town Roadshow. Professionele fotografie van die dag zal ons ondersteunen bij het overbrengen van ons verhaal.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van ons Hero Town Roadshow, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen: Hoofddorp
  • Wensen qua beeldmateriaal (wij zouden graag ideeën met elkaar afstemmen voor de foto's)
Manon Peperkoorn
Manon Peperkoorn

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Hero Town NL
Stichting Hero Town NL

De missie van Stichting Hero Town NL.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

Hero Town biedt handvatten om verder te kijken dan je eigen bubbel en om je eigen innerlijke kracht verder te ontwikkelen. Door middel van wetenschappelijk onderbouwde trainingen, evenementen en challenges wil Hero Town NL iedereen de competenties aanleren om de held in zichzelf te ontplooien. Zodoende kunnen alledaagse helden actief bijdragen aan positieve veranderingen in de samenleving.

Lees meer