6de11ed4-d6b8-4563-946d-c7753ab672ab

Youtube SEO optimaliseren

Profiel vrijwilliger

Een professional met kennis over SEO en ervaring met Youtube, die ons kan helpen bij het optimaliseren van ons Youtube kanaal. Kennis over: contenttactieken, SEO op youtube

Ervaring met:

  • Content

Organisatie in het kort

Iedereen met bloed- of lymfeklierkanker heeft recht op de beste zorg, informatie en kwaliteit van leven. Hematon vertegenwoordigt hen.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Hematon

⏱️ 10-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

Met jouw expertise & praktische hulp kunnen we ons YouTube kanaal een nieuw leven inblazen, waardoor de meer mensen bereiken met info over lymf- en bloedkanker.
Ingrid van Roosmalen
Geschreven door Ingrid van Roosmalen van Stichting Hematon

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben een YouTube kanaal, die nu stil ligt. We denken dat hier wel mooie kansen liggen voor onze stichting, het is immers na google de belangrijkste search. We hopen met jou te kunnen sparren hoe we ons kanaal beter kunnen inrichten en beter kunnen benutten. Ook zouden we het fijn vinden als je mee kan denken met de bepaalde titels voor vindbaarheid. En uiteindelijk ook de aanbevelingen doorvoeren. Door jou kunnen wij ons kanaal met belangrijke info weer up and running krijgen!

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van ons huidig YouTube kanaal (de knel- en verbeterpunten) en onze huidige zoekwoord analyse.
  • 1 á 2 sessies waar we kunnen sparren over een aantal onderwerpen: professionaliseren van ons Youtube-kanaal, hoofd- en kanaalafbeelding, URL, tone of voice, doelgroepen, structureren van afspeellijsten en video's, ect.
  • Ondersteuning bij de uitvoer van de next steps zoals: optimaliseren, teksten verbeteren, andere indeling etc.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCey34nrF9MphbcQfyf6V5NQ/featured
  • Best veel filmpjes, best vaak bekeken ook
  • Twee zoekwoord analyses (voor google search) de ene is op ziektebeelden en de andere op thema's samenhangend met kanker (zoals werk, voeding etc.)

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Hematon
Stichting Hematon

De missie van Stichting Hematon.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

Goed geïnformeerde patiënten leven langer. Daarom is de communicatie voor de 70.000 mensen met bloed- of lymfeklierkanker van levensbelang. Informatie over ziekte, de gevolgen van de behandeling, werk en relaties. Met een professionele club van 170 vrijwilligers, de meesten (ex-)patiënt, bokst Hematon dit voor elkaar via belangenbehartiging, lotgenotencontact en het geven van goede informatie.

Lees meer