f0d8b443-1917-4dd4-ae47-0a0472d6f8a3
🌱 Ik wil helpen

Praatplaat design

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een design kan maken voor spread/praatplaat voor in print en/of online. Pre: iemand die mee kan denken over de content.

Ervaring met:

  • Grafisch design

Organisatie in het kort

Dankzij psychologische zorg van het Helen Dowling Instituut krijgen mensen met kanker de regie over hun leven terug, ondanks de vooruitzichten.

  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting Helen Dowling Instituut

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met een door jou ontworpen aansprekende praatplaat/spread, kunnen wij met ziekenhuizen in gesprek over hoe zij hun zorgprofessionals weer vitaal krijgen. Want dat is hard nodig!
Renate Koers
Geschreven door Renate Koers van Stichting Helen Dowling Instituut

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Ik mis visueel ondersteunend materiaal bij het pitchen van de Helen Dowling Academie en ons aanbod (trainingen en workshops). Ik zou graag aan de hand van een spread/praatplaat dit gesprek willen ondersteunen en ook kunnen inzetten om na te sturen (als soort van brochure).

Wat hebben we nodig?

  • Iemand die het verhaal van de Helen Dowling Academie kan vatten in een aansprekende spread. In deze spread wordt duidelijk wat onze visie is, wat ons aanbod is en waar dat aanbod op is gebaseerd.
  • Iemand die creatief mee kan denken over de visuele invulling.
  • Wanneer relevant: oplevering in benodigde format van de drukker (waarschijnlijk JPG, PNG, PDF .Ai of EPS).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Content voor de invulling van de uiting(en).
  • Doelgroepomschrijving.
  • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
  • Ik heb een duidelijke briefing met tekst wat er in de spread/praatplaat moet terugkomen. Ik hoop op een creatieveling die mijn briefing op een mooie en duidelijke vorm kan weergeven. Beetje in de stijl van een infographic.
Renate Koers
Renate Koers

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Helen Dowling Instituut
Stichting Helen Dowling Instituut

De missie van Stichting Helen Dowling Instituut.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Bilthoven

Het zijn drie woorden met enorme impact: “je hebt kanker”. Alles wat ooit zo vanzelfsprekend was, is opeens onzeker. Patiënten maar ook hun naasten kunnen psychische klachten krijgen als angst, verdriet, ernstige vermoeidheid. Als deze klachten zó heftig worden dat ze je leven gaan beheersen, is professionele psychologische zorg noodzakelijk. Het Helen Dowling Instituut (HDI) biedt die zorg.

Lees meer

Professionals over Stichting Helen Dowling Instituut

Linda 👐 Professioneel jaarverslag

Linda
Behalve dat het een stichting is met een prachtige doelstelling is de samenwerking ook super goed verlopen. Project goed voorbereid, snelle interactie, staan open voor suggesties en zijn erg blij met je hulp en tonen dat ook. Karlijn, Renate en Manon, dank voor deze mooie aanvulling op mijn portfolio!

Stefan 👐 Campagne + print/social uitwerking

Stefan
Samenwerking was goed. De campagne werd helaas halverwege het project gecanceld, omdat het probleem, dat er was voor de campagne, al organisch werd opgelost. Project werd daardoor overbodig.

Leon 👐 Programmaboekje design

Leon
Ondanks alle randvoorwaarden hebben we als één team een product neergezet waar het HDI enorm trots op is. Een waar stukje cocreatie!

Jolanda 👐 Jaarverslag aanpassen

Jolanda
Het was heel fijn samenwerken met Manon van het Helen Downling Instituut. Duidelijke briefing en snelle overzichtelijke aanlevering van het materiaal. Kortom, een feestje om te mogen doen!

Floor 👐 Vormgeven Indesign-bestand

Floor
De samenwerking was prettig, helder en vlot!

Dorien 👐 Indesign-bestanden wijzigen

Dorien
Manon gaf me alle vrijheid in de vormgeving en was heel vriendelijk in de samenwerking!