Facebook, LinkedIn & Instagram Ads

Profiel vrijwilliger

Een social media marketeer die een effectieve social media campagne kan opzetten (voor bijvoorbeeld Facebook, Instagram en/of LinkedIn). Benodigd: ervaring met targeting via Facebook Ads Manager en/of LinkedIn Campaign Manager.

Ervaring met:

 • Social Media

Organisatie in het kort

Dankzij psychologische zorg van het Helen Dowling Instituut krijgen mensen met kanker de regie over hun leven terug, ondanks de vooruitzichten.

 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting Helen Dowling Instituut

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Help psychologische zorg bij kanker de coronacrisis door!
Karlijn Bouts
Geschreven door Karlijn Bouts van Stichting Helen Dowling Instituut

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Het advertentiebudget is nog onbekend, we kijken nog hoeveel we hiervoor vrij kunnen maken.

Wat hebben we nodig?

 • Een professional die kan helpen met het opzetten/schrijven van social ads.
 • Met deze Ads willen we nieuwe donaties/donateurs werven.
 • Vanwege het coronavirus liggen onze inkomsten uit fondsenwerving redelijk stil. Onze evenementen zijn of worden afgelast, sommige van onze sponsoren en donateurs hebben het zelf nu ook financieel zwaar. Dus zoeken we hulp bij onze donatiecampagne. Help HDI de coronacrisis door!
 • De landingspagina met doneermogelijkheid wordt uiterlijk dinsdag 24 maart opgeleverd, er worden nu ook video's gemaakt door onze medewerkers en onze cliënten die onze zorg hard nodig hebben. Deze video's met teksten willen we via social media ads verspreiden (Facebook en Instagram). Maar hoe richt je een campagne goed in? Daar hebben we jouw hulp bij nodig.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • De doelen van deze campagne.
 • Social media pagina’s van onze organisatie
 • We hebben budget om advertenties te doen
 • Content (foto, video, design) wanneer een visual bij de ads gewenst is.
 • We hebben de mogelijkheid om onze webbeheerder kleine werkzaamheden te laten uitvoeren (bijvoorbeeld om Tag Manager of Facebook Pixel te installeren).
 • We hebben Google Tag Manager geïnstalleerd op onze website.
 • Wij hebben Google Analytics op onze website geïnstalleerd.

Waarom is dit project van waarde?

Kanker heeft een enorme emotionele impact. Veel mensen met kanker én hun naasten ervaren klachten als angst, stress of somberheid. Als die klachten het leven gaan beheersen, staat het Helen Dowling Instituut klaar met professionele psychologische zorg. Zorg die helaas voor een deel afhankelijk is van donaties. Die donaties lopen nu terug, evenementen om geld op te halen zijn afgelast. Met jouw hulp kunnen we online dóór, om met nieuwe donaties onze zorg overeind te houden!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Helen Dowling Instituut
Stichting Helen Dowling Instituut

De missie van Stichting Helen Dowling Instituut.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Bilthoven

Het zijn drie woorden met enorme impact: “je hebt kanker”. Alles wat ooit zo vanzelfsprekend was, is opeens onzeker. Patiënten maar ook hun naasten kunnen psychische klachten krijgen als angst, verdriet, ernstige vermoeidheid. Als deze klachten zó heftig worden dat ze je leven gaan beheersen, is professionele psychologische zorg noodzakelijk. Het Helen Dowling Instituut (HDI) biedt die zorg.

Lees meer

Professionals over Stichting Helen Dowling Instituut

Linda 👐 Professioneel jaarverslag

Linda
Behalve dat het een stichting is met een prachtige doelstelling is de samenwerking ook super goed verlopen. Project goed voorbereid, snelle interactie, staan open voor suggesties en zijn erg blij met je hulp en tonen dat ook. Karlijn, Renate en Manon, dank voor deze mooie aanvulling op mijn portfolio!

Stefan 👐 Campagne + print/social uitwerking

Stefan
Samenwerking was goed. De campagne werd helaas halverwege het project gecanceld, omdat het probleem, dat er was voor de campagne, al organisch werd opgelost. Project werd daardoor overbodig.

Leon 👐 Programmaboekje design

Leon
Ondanks alle randvoorwaarden hebben we als één team een product neergezet waar het HDI enorm trots op is. Een waar stukje cocreatie!

Jolanda 👐 Jaarverslag aanpassen

Jolanda
Het was heel fijn samenwerken met Manon van het Helen Downling Instituut. Duidelijke briefing en snelle overzichtelijke aanlevering van het materiaal. Kortom, een feestje om te mogen doen!

Floor 👐 Vormgeven Indesign-bestand

Floor
De samenwerking was prettig, helder en vlot!

Dorien 👐 Indesign-bestanden wijzigen

Dorien
Manon gaf me alle vrijheid in de vormgeving en was heel vriendelijk in de samenwerking!