4f32dbe9-1112-4cd6-bfd5-68e8e473a331
🌱 Ik wil helpen

Video

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Ervaring met:

  • Editen

Organisatie in het kort

Grand Slams for Kids organiseert tennistoernooien voor jongeren. Echte Grand Slams worden nagebootst met hoofdprijs: Roland Garros Parijs.

  • Sport en recreatie

Project details

💒 Stichting Grand Slams for Kids

⏱️ 15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw video hopen we jongeren te enthousiasmeren voor Grand Slams for Kids
Chimène  Verweij
Geschreven door Chimène Verweij van Stichting Grand Slams for Kids

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij organiseren tennisevenementen voor jeugd en willen er een vastleggen met een gave video. We missen de apparatuur en kennis om professioneel beeldmateriaal te vergaren en om te zetten in een video. Met deze video hopen we jongeren (en hun ouders) een beeld te geven van hoe ons tennisevenement eruit ziet en ze te enthousiasmeren ook mee te doen aan de cyclus. Helaas hebben we zelf niet de skills om deze video te maken en te bewerken. Heb jij de skills om ons hierbij een handje te helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Een videograaf die tijdens ons tennisevenement beelden kan maken voor een video
  • Een video edit van een event op locatie, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
  • In overleg: het vastleggen van korte interviews met bezoekers en of de organisators van het event.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Het tennisevenement vindt plaats van 2 januari 2023 tot en met 5 januari 2023. De videograaf is tenminste 5 januari beschikbaar en het liefst ook nog een andere dag. Het kan hier ook gaan om dagdelen.
  • Het evenement is bij TOP Tennis & Padel Papendrecht
  • De doelgroep is voornamelijk tennissende jongeren (10-18 jaar) en hun ouders. Al moet de video voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden.
Chimène  Verweij
Chimène Verweij Marketing & Communicatie

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Grand Slams for Kids

De missie van Stichting Grand Slams for Kids.

🏅Sport en recreatie
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

Met Grand Slams for Kids willen we jong Nederland in beweging krijgen. Wel of geen KNLTB lid. Het is bedoeld voor jongeren die op recreatief niveau tennissen. Het voornaamste doel van de Grand Slams is dat de jongeren plezier hebben. Gezien het een landelijk toernooi is bieden we onze deelnemers de kans eens tegen andere tennissers te spelen in plaats van hun clubgenoten!

Lees meer