f28c92c0-03d2-4b9b-8deb-245700715807

Professionele Nieuwsbrief template

Profiel vrijwilliger

Een designer die een nieuwsbrief template kan maken binnen de huisstijl van de organisatie, waarin professionele nieuwsbrieven zelf samengesteld kunnen worden.

Ervaring met:

 • Grafisch Design
 • Email Marketing
 • Canva / Design tool

Organisatie in het kort

Eigen Wij verbindt mensen. Door gezellige activiteiten te organiseren én door een open huiskamer te bieden. Je wordt bij ons gezien, gehoord en je doet ertoe. Wij creëren een WIJ-samenleving, waar iedereen gelijke kansen heeft door eigen talent in te zetten!

 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Welzijn

Project details

💒 Stichting Eigen Wij

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Onze hoop is op jou en jouw talent gevestigd! Zodat we samen met jou een écht feestje voor het oog van de EigenWijze Nieuwsflits kunnen maken. Oh ja, de naam hebben we dus ook al ;)
Anita van der Voort
Geschreven door Anita van der Voort van Stichting Eigen Wij

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Een groot deel van onze doelgroep (ouderen) zit niet altijd op social media en een nieuwsbrief is dan super mooi om alles wat er binnen onze stichting gebeurt kenbaar te maken. We hebben een nieuwsbrief (heb ik gemaakt), maar is verre van perfect ;)

Wat hebben we nodig?

 • Een nieuwsbrief template voor onze organisatie, die goed leerbaar en visueel aantrekkelijk is, binnen onze huisstijl.
 • Het liefs geschikt voor meerdere van onze doelgroepen (ouderen, nieuwkomers)
 • Er is elke maand veel info om te vertellen, dit is niet altijd handig in 1 mailing te prakken. Tips zijn meer dan welkom :)

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Huisstijl (met elementen als logo, huisstijl en lettertypes).
 • Globale contentrichtlijnen.
 • Mailchimp account aanwezig
 • Tevens al meer dan een jaar aan voorbeelden tot nu toe verzonden

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Eigen Wij
Stichting Eigen Wij

De missie van Stichting Eigen Wij.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
📍Zoetermeer

Wij proberen een zo inclusief mogelijke community te zijn. Een centrum voor persoonlijke ontwikkeling, een oplaadpunt, een huiskamer waar iedereen gelijk is en iedereen telt. Het gevoel van verbondenheid, van écht gezien worden, van ertoe doen. Eigen Wij staat voor die WIJ-samenleving! Bruggen bouwen tussen bijvoorbeeld eenzame ouderen en nieuwkomers door toffe events. Een klein budget, maar toch zin in sport, yoga of een massages? Zet dan je talent in! Alles = mogelijk!

Lees meer

Professionals over Stichting Eigen Wij

La Plume Media 👐 Creatieve campagne + print/social uitwerking

La Plume Media
Groene Wij is een topclub! Leuke mensen, toffe initiatieven en een enorm positieve vibe karakteriseren deze organisatie. Wij van La Plume Media zijn zo enthousiast geworden dat onze directeur lid is geworden van het bestuur van Groene Wij, en we ons ook op andere werkzaamheden voor de stichting richten. Heel leuk!

Karin 👐 Missie, visie en waarden

Karin
Fijne stichting die belangrijk werk doet voor de bewoners van Zoetermeer en omgeving. Hele leuke en goede samenwerking gehad met Anita en haar collega\'s.

Michelle 👐 Testimonials / verhalen

Michelle
Wat een fijne organisatie is Eigen Wij en hoe ontzettend prettig is het om samen te werken met Anita. Een warm, meedenkend persoon met passie voor mensen. De gesprekken die ik heb mogen voeren en uitwerken heb ik als zeer waardevol ervaren. De stichting heeft zonder twijfel op diverse manieren impact op mensen en ik hoop hier een steentje aan te hebben bijgedragen.

Melchior 👐 Poster, banner of flyer design

Melchior
Fijne samenwerking met een mooi eindresultaat!

Anne 👐 Custom Wordpress Thema maken

Anne
Waanzinnig inspirerend de mensen van Groene Wij (nu Eigen Wij) te leren kennen en mee samen te mogen werken. Als beginnende ondernemer kreeg ik ruimte voor mijn leerproces, de samenwerking was laagdrempelig en menselijk. Aanrader! :)