Kimberly Farmer Luaakcuanvi Unsplash
🌱 Ik wil helpen

Pitch deck

Profiel vrijwilliger

Een strategische (business) consultant die kan helpen met het samenstellen van een krachtig verwoord pitch deck. Benodigde skills: communicatief sterk (zowel verbaal als in schrift), en ervaring binnen business-gerelateerde zaken (zoals missie/visie, strategie, markt, USP’s, proposities, pitch presentaties, etc).

Ervaring met:

  • Pitch & Presentation

Organisatie in het kort

Door ons kunnen educatieteams op het juiste moment de juiste informatie, inspiratie en collega's vinden om met plezier en succes te werken. Dit zorgt ervoor dat kinderen en jongeren zich ten volle kunnen ontplooien in onze snel ontwikkelende samenleving.

  • Educatie
  • Innovatie
  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Education Warehouse

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jou aan onze zijde kunnen we een sterk pitch deck neerzetten waarmee we fondsen omver blazen. Hierdoor kunnen we meer doen voor vernieuwing in het onderwijs.
Alette Baartmans
Geschreven door Alette Baartmans van Stichting Education Warehouse

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Iedere dag werken educatieteams - van ministerie tot in het klaslokaal – op eigen wijze aan de groei van kinderen en jongeren in onze voortdurend veranderende samenleving. Door ons kunnen ze kennisdelen en vergaren, waardoor we zorgen voor onderwijs van de toekomst. We komen in een nieuwe fase en gaan daarin fondsen aanschrijven. Hiervoor hebben we een sterke pitch nodig.

Wat hebben we nodig?

  • Hulp met het sterker articuleren van onze activiteiten, doelen en/of propositie.
  • Een goed geschreven en toegankelijk verhaal in de vorm van een pitch presentatie, opgeleverd in een presentatie document (zoals Powerpoint, Keynote of Google Sheets).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Doelgroep voor wie het pitch deck bestemd is.
  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit geeft.
  • Missie, visie en waarden.
  • Informatie over de markt, doelgroep en het competitieve landschap.
Alette Baartmans
Alette Baartmans Directeur

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Education Warehouse
Stichting Education Warehouse

De missie van Stichting Education Warehouse.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Zwaag

Iedere dag werken educatieteams - van ministerie tot in het klaslokaal – op eigen wijze aan de groei van kinderen en jongeren in onze voortdurend veranderende samenleving. Inzicht in hun kennis en ervaring versnelt de ontwikkeling van teams, scholen en de sector als geheel en is cruciaal voor effectief onderzoek en beleid. Tijd om kennis en ervaring uit te wisselen is echter schaars. Met onze open en effectieve methodiek ondersteunen we de uitwisseling tussen educatieteams door heel Nederland. Zodat zij het onderwijs samen kunnen ontwikkelen op basis van ervaring.

Lees meer