4fcef657-75e2-4899-935a-eaa20bcd6e38

Strategisch advies over Social Media

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Social Media

Organisatie in het kort

Duurzaam Den Haag is dé partner in duurzaam doen! Wij delen onze kennis over duurzaamheid en we inspireren om in huis en in de buurt duurzaam aan de slag te gaan. Alleen samen zorgen we voor een groene, leefbare stad die klaar voor de toekomst is!

  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Stichting Duurzaam Den Haag

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met een betere strategie, zijn we meer zichtbaar en kunnen we meer Hagenaars inspireren om actief op hun eigen manier de stad een beetje meer duurzamer maken!
Cas van der Graaf
Geschreven door Cas van der Graaf van Stichting Duurzaam Den Haag

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Na onze analyse voor social media concluderen dat doelen van 2021 niet gehaald zijn en groei en interactie stagneert. We zouden het fijn vinden om meer interactie met de doelgroep te krijgen om onze (online) doelen te realiseren. Heb jij social media uitgespeeld en denk je goh, daar kan ik weleens over meedenken? Schrijf je dan in!

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelstellingen, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
  • Missie en visie.
  • Onze huidige Social Media kanalen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Duurzaam Den Haag
Stichting Duurzaam Den Haag

De missie van Stichting Duurzaam Den Haag.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Den Haag

Wat kan ik zelf doen, in mijn buurt of in mijn huis om voor een duurzamere stad te zorgen? Dat is de vraag wat veel Hagenaars zich stellen en daar komen wij om de hoek kijken. Duurzaam Den Haag is dé partner in duurzaam doen! Als onafhankelijke stichting staan we dicht bij bewoners, delen we onze kennis over duurzaamheid en inspireren we om in huis en in de buurt duurzaam aan de slag te gaan. Onze focus ligt met name op energiebesparing, het opwekken en gebruiken van schone energie en het vergroenen van de stad. Samen zorgen we voor een stad die klaar is voor een groene toekomst!

Lees meer

Professionals over Stichting Duurzaam Den Haag

Anke 👐 Strategisch advies over Social Media

Anke
Een mooie positieve organisatie met enthousiaste medewerkers. Luisteren naar de gegeven adviezen en staan direct in de startblokken ermee aan de slag te gaan. Benieuwd naar de resultaten straks!