0d4bea6d-6d26-405e-97bd-268b137b8f0d

Strategisch advies over Marketing

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Communicatie strategie

Organisatie in het kort

DuKo inspireert mensen om slim en duurzaam te shoppen. Dankzij de deelnemende partners die voornamelijk kleine, lokale winkeliers zijn creëren wij impact op zowel sociaal- als milieugebied!

  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Stichting DuKo Student

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw adviezen kunnen wij onze dienst bij groter publiek zichtbaar maken, zodat we samen duurzaam consumeren kunnen helpen versnellen en een bijdrage kunnen leveren aan een kleinere footprint!
Keiko Chavers
Geschreven door Keiko Chavers van Stichting DuKo Student

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn het afgelopen jaar druk geweest met een re-branding. We hebben een nieuw logo, herzien visie en missie, zijn bezig met een nieuwe website opzetten en nu willen we een plan gaan maken voor onze marketing. We willen graag jongeren (13-29jaar) bereiken voor onze korting op duurzame producten en iedereen die geïnteresseerd is in duurzame consumptie bereiken om te voorzien van inspirerende informatie en handvaten. Als start-up missen we de kennis en kunde om een goed plan te maken en zoeken daarom jouw hulp.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • De marketing doelen/challenges die we hebben.
  • Missie en visie.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting DuKo Student
Stichting DuKo Student

De missie van Stichting DuKo Student.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

DuKo is een stichting die graag mensen wil inspireren om slim en duurzaam te shoppen. Wij geloven een bijdrage te kunnen leveren aan het beschermen van onze planeet door onze consumptiepatroon te veranderen. Hierdoor kunnen we met onze community een minder negatieve footprint achterlaten. We willen duurzaam en lokaal shoppen promoten in het algemeen en jongeren een korting bieden bij partners.

Lees meer

Professionals over Stichting DuKo Student

Rob 👐 SEO Audit

Rob
Fijne organisatie met ambitieuze mensen en een mooie visie!

Guido 👐 Missie, visie en waarden

Guido
Het was leuk en fijn samenwerken met Keiko en het team van DuKo. Afspraken maken ging makkelijk en ze hebben alles in het werk gesteld om met de tips en adviezen aan de slag te gaan.