Video - Vrijwilliger(Tijdelijk)
dc6e1b30-4042-43d8-b89a-c1c5f9d1a537
🌱 Ik wil helpen

Video

Project details

💒 Stichting Diva Dichtbij

🛠️ Video

⏱️ 15-25 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

💻 Enkel op locatie

Organisatie in het kort

Met de combinatie van professionele zang en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat de mens achter de ziekte of beperking weer zichtbaar wordt.

  • Kunst en cultuur
  • Welzijn

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🌱 Ik wil helpen
Door jouw expertise maken meer zorginstellingen en zorgverleners kennis met Diva Dichtbij. En wij hopen daardoor meer kwetsbare mensen te kunnen bereiken met oprecht contact en professionele zang.
Coen  Verboom
Geschreven door Coen Verboom van Stichting Diva Dichtbij

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen graag in een filmpje van ca. 1,5 minuut laten zien wie Diva Dichtbij anno nu is en waar we voor staan. Een kort introductiefilmpje dus die we in dit lustrumjaar (15 jaar) willen inzetten om naamsbekendheid te vergroten en acquisitie te doen. Het filmpje krijgt een prominente plek in onze lustrumactiviteiten (mailings, social media en op onze nieuwe website). Laat jij Diva Dichtbij schitteren op het filmdoek?

Wat hebben we nodig?

  • Een video edit van een event op locatie, teruggebracht naar 1,5 minuut, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
  • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.
  • In overleg: het vastleggen van korte interviews met bezoekers en of de organisators van het event.

Wat hebben we al?

  • Doelgroep die we willen bereiken.
  • Locatie in overleg, idee is op de plek filmen waar ook optreden plaatsvindt zodat ook 'live' stukjes meegenomen kunnen worden.
Coen  Verboom
Coen Verboom Projectleider
Stichting Diva Dichtbij
Stichting Diva Dichtbij

De missie van Stichting Diva Dichtbij.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Wehl

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur een sterk positief effect hebben op het welzijn van mensen. Met name op het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen die langdurige zorg nodig hebben. Onze Diva's zorgen voor verlichting bij langdurig zieken door middel van professionele zang en oprecht contact. Elk optreden is daarbij anders. Bijzonder is het altijd. Herinneringen komen boven drijven. Mensen kruipen uit hun schulp en lachen weer. Wie dat nog kan, maakt een dansje, met of zonder rolstoel. De sfeer tijdens de optredens is enerzijds feestelijk, anderzijds raken we bij veel mensen een gevoelige snaar. Er is ook ruimte voor verdriet en pijn. Onze Diva's brengen mensen in beweging en bieden verlichting. En dat is precies de bedoeling.

Lees meer

Professionals over Stichting Diva Dichtbij

Jessica 👐 Advies over Social Media kanalen

Jessica
Het was fijn om samen te werken met Shirley. Ik hoor het graag of er in de toekomst nog aanvullend advies nodig is. Groet, Jessica

Ellen 👐 HR Coach

Ellen
Het was leuk om deze opdracht te doen voor Diva Dichtbij, omdat ik het gevoel heb dat ik met mijn kennis en ervaring relatief eenvoudig een belangrijke verandering heb kunnen realiseren. Daarbij namen de medewerkers van Diva Dichtbij de verantwoordelijkheid, waardoor ik er vertrouwen in heb dat zij nu verder kunnen. En ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat Diva Dichtbij had mij in deze korte en constructieve samenwerking!