9Be0a42e A80c 11E6 931B 5D0807206957

Kennisdeling Mailchimp vraagstuk

Profiel vrijwilliger

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met Mailchimp en het relevante vraagstuk voor deze tool (zie briefing hieronder).

Ervaring met:

  • Online marketing

Organisatie in het kort

Met de combinatie van professionele zang en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat de mens achter de ziekte of beperking weer zichtbaar wordt.

  • Kunst en cultuur
  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Diva Dichtbij

⏱️ 1 tot 4 uur.

💻 In een videocall of op locatie (geen voorkeur).

🏁 Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

Help ons om onze lezers van de nieuwsbrief te onderscheiden in professionals en fans.
Ger Timmer
Geschreven door Ger Timmer van Stichting Diva Dichtbij

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Wij maken en versturen de nieuwsbrieven in Mailchimp zelf. Het ontbreekt ons aan de kennis over het inrichten en beheer van de subscribersbestanden (tagging, signup in groepen)

De inhoud van de sessie.

  • Wij hebben de subscribers verdeeld in twee groepen (twee bestanden). Elke groep krijgt een andere nieuwsbrief. Hoe kunnen wij in het aanvraagformulier voor de nieuwsbrief die scheiding maken? Hoe delen wij de subscribersbestanden in in Mailchimp?

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waarom is het van waarde?

Onze nieuwsbriefabonnees krijgen een nieuwsbrief die bij hun past.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Diva Dichtbij
Stichting Diva Dichtbij

De missie van Stichting Diva Dichtbij.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Wehl

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur een sterk positief effect hebben op het welzijn van mensen. Met name op het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen die langdurige zorg nodig hebben. Onze Diva's zorgen voor verlichting bij langdurig zieken door middel van professionele zang en oprecht contact. Elk optreden is daarbij anders. Bijzonder is het altijd. Herinneringen komen boven drijven. Mensen kruipen uit hun schulp en lachen weer. Wie dat nog kan, maakt een dansje, met of zonder rolstoel. De sfeer tijdens de optredens is enerzijds feestelijk, anderzijds raken we bij veel mensen een gevoelige snaar. Er is ook ruimte voor verdriet en pijn. Onze Diva's brengen mensen in beweging en bieden verlichting. En dat is precies de bedoeling.

Lees meer

Professionals over Stichting Diva Dichtbij

Diana 👐 Video

Diana
Het was een heel makkelijke en vriedelijke samenwerking. Helemaal blij ermee.

Niki 👐 Redigeren van teksten

Niki
De samenwerking met Diva Dichtbij was heel prettig. Ik kreeg snel de benodigde input van Pieternel om aan de slag te gaan. We hebben ook nog een videocall gehad waarin ik haar uitleg kon geven. Fijn om elkaar ook even te zien, dat maakt de samenwerking persoonlijker :) Succes met het afronden van het jaarverslag en veel plezier met de optredens!

Jessica 👐 Advies over Social Media kanalen

Jessica
Het was fijn om samen te werken met Shirley. Ik hoor het graag of er in de toekomst nog aanvullend advies nodig is. Groet, Jessica

Ellen 👐 HR Coach

Ellen
Het was leuk om deze opdracht te doen voor Diva Dichtbij, omdat ik het gevoel heb dat ik met mijn kennis en ervaring relatief eenvoudig een belangrijke verandering heb kunnen realiseren. Daarbij namen de medewerkers van Diva Dichtbij de verantwoordelijkheid, waardoor ik er vertrouwen in heb dat zij nu verder kunnen. En ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat Diva Dichtbij had mij in deze korte en constructieve samenwerking!