3e17803d-5b35-4c64-a1dc-0a53c220534e

HR Coach

Project details

💒 Stichting Diva Dichtbij

🛠️ HR

⏱️ 8-12 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

Organisatie in het kort

Met de combinatie van professionele zang en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat de mens achter de ziekte of beperking weer zichtbaar wordt.

  • Kunst en cultuur
  • Welzijn

Profiel vrijwilliger

Een HR-Specialist met ervaring binnen het vakgebied, die kennis op een heldere manier kan overdragen. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleidt met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors).

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met een goede analyse van onze werkprocessen en coaching van de artistiek leider help je ons het verlies van onze zakelijk leider te overwinnen, waardoor we kunnen blijven zingen voor kwetsbaren.
Geschreven door Pieternel van Amelsvoort van Stichting Diva Dichtbij

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Twee medewerkers van de planning & productie zeggen veel te veel werk te hebben en dit al vanaf het najaar aan te geven. We zijn door corona in omzet gehalveerd, ik zou verwachten dat er minder werk zou zijn. Een analyse van werkprocessen lijkt een ingang om te ontdekken waar de tijd heen gaat, of het effectiever kan en hoe prioriteiten gezien worden. Iedereen in de organisatie is enorm positief ingesteld, maar geschokt door de ziekte van de zakelijk leider. Het gezamenlijke doel is weer floreren met elkaar!

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Stichting Diva Dichtbij
Stichting Diva Dichtbij
Raphaelstraat 1
7031BA Wehl
Stichting Diva Dichtbij
Pieternel van Amelsvoort
Pieternel van AmelsvoortArtistiek Leider

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur een sterk positief effect hebben op het welzijn van mensen. Met name op het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen die langdurige zorg nodig hebben. Onze missie: langdurig zieken verlichting geven door middel van professionele zang en persoonlijk contact.

Waar ze trots op zijn

  • We zijn gegroeid naar 860 optredens per jaar.
  • We bereiken ruim 25.000 mensen.