a2d0fc64-5593-4d20-82d5-f470c1958a2e

Teksten voor poster & flyer

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven.

Ervaring met:

  • Copywriting

Organisatie in het kort

Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier, verbeteren we met onze projecten (structureel) de kwaliteit van leven van ouderen. Met ons kunnen ouderen 'vergrijzen op eigen wijze'!

  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Innovatie

Project details

💒 Stichting De Tijdmachine

⏱️ 12-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Toffe teksten zullen ouderen stimuleren om met ons in gesprek te gaan, zodat we ze kunnen helpen met het vergroten van levenskwaliteit en geluk.💛
Tim Trooster
Geschreven door Tim Trooster van Stichting De Tijdmachine

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In onze rijdende Tijdmachine (Ford Transit Camper uit 1978) gaan we in 8 wijken in Rotterdam in gesprek met ouderen. Hoe zag het leven er uit maar ook wat maakt nu een fijne (oude) dag? Waar loopt men tegenaan? We verwijzen direct door naar leuke dingen om aan mee te doen maar ook naar informatiepunten, hulp en dienstverlening. Dit is een nieuw project en daarvoor zijn we opzoek naar pakkende teksten voor flyers/posters. Dit voor zowel communicatie met de ouderen als toekomstige opdrachtgevers (gemeenten, instellingen).

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor een van onze marketing materialen (bijvoorbeeld folder, flyer of poster), in lijn met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Globale content richting(en).
  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.
  • We hebben een opzet voor huisstijl van flyers/posters voor dit project.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting De Tijdmachine
Stichting De Tijdmachine

De missie van Stichting De Tijdmachine.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Deventer

Stichting De Tijdmachine zet zich in voor ouderen (zelfstandig wonend of in een verpleeg- of verzorgingshuis). Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier, dragen we in onze projecten bij aan het (structureel) verbeteren van de kwaliteit van leven van ouderen. Het doel is dat mensen zo veel mogelijk op hun eigen manier oud kunnen worden. Of zoals we dat zelf zeggen ‘Vergrijzen op eigen wijze’.

Lees meer

Professionals over Stichting De Tijdmachine

Marleen 👐 CMS Content werkzaamheden

Marleen
Wat een ontzettend prettige samenwerking met Anne van Stichting De Tijdmachine; een erg mooi initiatief met mooie visie, waar ik heel graag mijn steentje aan bij draag (en hopelijk kan blijven dragen). Hele heldere communicatie en duidelijke opdracht omschrijving waar ze precies hulp bij konden gebruiken voor de website van de stichting. Hopelijk kunnen we elkaar in de toekomst blijven helpen!