cd926264-c6c5-4826-9a4c-a2c71b1da59b
🌱 Ik wil helpen

Call: Financieel specialist

Profiel vrijwilliger

Een financieel specialist die ervaring heeft met het onderwerp van de call (zie hieronder).

Ervaring met:

  • Financiële administratie
  • Excel
  • Budget & Forecasting

Organisatie in het kort

Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier, verbeteren we met onze projecten (structureel) de kwaliteit van leven van ouderen. Met ons kunnen ouderen 'vergrijzen op eigen wijze'!

  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Innovatie

Project details

💒 Stichting De Tijdmachine

⏱️ 1 uur call

🏁 We kunnen direct starten

De call

De vraag

Wat zijn de pensioenmogelijkheden voor onze organisatie en waarbij moeten we letten bij sectorverplichtingen? Wat we zelf kunnen aanbieden?

Extra achtergrondinformatie

We vallen onder de sector sociaal werk en met de groeiende subsidies vanuit de overheid komen we dichterbij de verplichting om vanuit PFZW onze pensioenregeling te organiseren. De kosten hiervoor zijn erg hoog. Echter is de vraag ook of wij wel onder deze sector moeten vallen aangezien ons werk veel breder is dan dat. We willen graag met iemand sparren over dit thema.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting De Tijdmachine
Stichting De Tijdmachine

De missie van Stichting De Tijdmachine.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Deventer

Stichting De Tijdmachine zet zich in voor ouderen (zelfstandig wonend of in een verpleeg- of verzorgingshuis). Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier, dragen we in onze projecten bij aan het (structureel) verbeteren van de kwaliteit van leven van ouderen. Het doel is dat mensen zo veel mogelijk op hun eigen manier oud kunnen worden. Of zoals we dat zelf zeggen ‘Vergrijzen op eigen wijze’.

Lees meer

Professionals over Stichting De Tijdmachine

Marleen 👐 CMS Content werkzaamheden

Marleen
Wat een ontzettend prettige samenwerking met Anne van Stichting De Tijdmachine; een erg mooi initiatief met mooie visie, waar ik heel graag mijn steentje aan bij draag (en hopelijk kan blijven dragen). Hele heldere communicatie en duidelijke opdracht omschrijving waar ze precies hulp bij konden gebruiken voor de website van de stichting. Hopelijk kunnen we elkaar in de toekomst blijven helpen!