de527015-2cfc-49f7-90de-e7d1a9d265c6

Strategisch advies over Marketing

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Marketing

Organisatie in het kort

De natuur is zo belangrijk voor onze (mentale) gezondheid. Toch zitten we meer binnen dan ons lief is en we bewegen te weinig. Met onze routes laten we mensen op een gezonde, actieve manier genieten van ons mooie Nederland en kunnen ze meer leren over de natuur.

 • Sport en recreatie
 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Welzijn

Project details

💒 Stichting De Mooiste Routes

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

De juiste marketing aanpak, leidt tot een grotere naamsbekendheid en een aanwas aan abonnees. Hierdoor kunnen actievelingen via ons gemakkelijk al het moois van Nederland ontdekken!
Rien de Schipper
Geschreven door Rien de Schipper van Stichting De Mooiste Routes

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn als stichting nu meer dan 8 jaar bezig en bereiken nog steeds slechts een miniem gedeelte van onze doelgroep. Er zijn bijvoorbeeld 1,6 miljoen wandelaars, we hebben slechts 3 duizend abonnees. Plannen die we maken stokken in de uitvoering: onze vrijwilligers willen wel wandelen, routes maken etc., niet 'verkopen'. We hebben behoefte aan een effectief, uitvoerbaar plan om onze stichting onder de aandacht te brengen, zodat meer mensen van onze routes kunnen genieten. Hopelijk kun jij met ons meedenken!

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
 • De marketing doelen/challenges die we hebben.
 • Missie en visie.
 • Doel: bekendheid van DMR in de 'wandelcommunity zodanig vergroten, dat we kunnen groeien naar (minimaal) 5k abonnees. Einddoel is 10k abonnees.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting De Mooiste Routes
Stichting De Mooiste Routes

De missie van Stichting De Mooiste Routes.

🏅Sport en recreatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Eindhoven

We zitten meer binnen dan ons lief is en we bewegen te weinig. En dat terwijl het bewezen is dat mensen fitter, positiever en gelukkiger zijn na een tijd in de natuur. De natuur heeft namelijk effect op het sociaal contact, persoonlijke ontwikkeling en onze mentale gezondheid. De Mooiste Routes biedt prachtige routes in de natuur voor wandelaars, fietsers en kanoërs van constante, hoge geborgde kwaliteit. Vrijwilligers en medewerkers van DMR hebben hart voor mooie routes: die maken we en willen we graag delen met zo veel mogelijk mensen. We hebben er lol in om de gebruiker maximaal te laten genieten van de natuur en we leren ze meer over het gebied wat voor extra beleving zorgt.

Lees meer

Professionals over Stichting De Mooiste Routes

Wandana 👐 SEO Audit

Wandana
Het was zeker een fijne samenwerking. Het was een duidelijke opdracht. Kort gesproken, maar wel duidelijke afspraken.