55f30b70-fcd0-4cc4-a910-07f969baa459 (2)

Illustraties

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die (zelf gecreëerde) illustraties kan maken voor communicatie uitingen, binnen de huisstijl van de organisatie, voor verschillende kanalen (zoals print, online en/of merchandise).

Ervaring met:

  • Illustratie

Organisatie in het kort

Climate Cleanup is een club ondernemende mensen, die zich inzet om klimaatverandering tegen te gaan, door CO2 uit de atmosfeer en oceanen te verwijderen. Daarnaast verdubbelen wij de natuur, door ondernemers te stimuleren in de 'New Nature Economy'.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Innovatie
  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Climate Cleanup

⏱️ 24-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 4-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

We worden veel beter in storytelling door jouw mooie illustraties van belangrijke topics zoals the New Nature Economy en ReGeneration!
Hanny VanHout
Geschreven door Hanny VanHout van Stichting Climate Cleanup

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We werken veel rondom het thema regeneratie. Hierover is een boek geschreven (ReGeneration) dat binnenkort vertaald wordt naar het Nederlands. We gaan een campagne opzetten voor de lancering & introductie van het boek en daar willen wij graag een aantal mooie illustraties voor maken. Maar we missen een goede illustrator in ons team! We hebben al enkele ideeën over welke illustraties we willen zien. We zoeken jouw skills om onze ideeën om te toveren naar daadwerkelijke illustraties.

Wat hebben we nodig?

  • Illustraties die passen bij onze huisstijl, die te gebruiken zijn voor communicatie-uitingen in bijvoorbeeld print, online en/of merchandise.
  • Iemand die creatief mee kan denken over de visuele invulling (we staan open voor jouw input).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een globaal idee waarvoor de illustratie gebruikt zal worden.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).
  • Bij https://regeneration.org/ kun je een illustratie zien over wat de regeneratiebeweging is, maar we leggen het je graag uit.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Climate Cleanup
Stichting Climate Cleanup

De missie van Stichting Climate Cleanup.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Om de klimaat crisis te beperken moeten we 1500 gigaton CO2 uit de atmosfeer verwijderen. Dit aantal wordt ook al opgeslagen door alle huidige planten en bomen op aarde. Om die 1500 gigaton te verwijderen, moeten we de natuur dus verdubbelen. Wij gaan klimaatverandering tegen door natuurlijke en schaalbare klimaatoplossingen te ontwikkelen in concrete projecten en stimuleren we de fundamentele condities voor ondernemers om te floreren in de 'New Nature Economy'.

Lees meer