286ccfaa-e291-49da-9c19-ace69589dd18

Video edit

Profiel vrijwilliger

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

Ervaring met:

 • Editen

Organisatie in het kort

Wij dromen van een Amsterdam waar buren elkaar weten te vinden. Waar altijd ruimte is voor hulp of een praatje. Iedereen goede buur!

 • Welzijn
 • Armoede
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Burennetwerk Amsterdam

⏱️ 10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Creëer met jouw expertise een gevoel van verbinding op onze online club van Goede Buren. Zo motiveren wij (nieuwe) Goede Buren om Amsterdammers met een kleine portemonnee of sociale kring te helpen.
Coenraad Koper
Geschreven door Coenraad Koper van Stichting Burennetwerk Amsterdam

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben een online club van Goede Buren waar we meer aandacht voor willen vragen. Daarom gaan we een video schieten waar we Goede Buren (onze vrijwilligers) gaan interviewen in een bakfiets. We hebben alleen zelf niet de skills om deze video te monteren en deze een jonge uitstraling te geven door een makkelijke, maar aantrekkelijke edit. Jij wel? Help ons dan een handje!

Wat hebben we nodig?

 • Een video edit teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
 • Indien mogelijk: we gaan over twee weken zelf filmen, het zou top zijn als we eventueel wat tips kunnen krijgen hoe we het beste dit kunnen aanpakken.
 • Het werkbestand, zodat we in de toekomst eventueel zelf aanpassingen kunnen doorvoeren.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • We hebben video materiaal waarmee je direct aan de slag kan. We hebben een projectplan en binnen twee weken gaan we filmen met een gopro.
 • Het idee: een interview met een vrijwilliger vanuit de bakfiets
 • Een brandbook met stickers die in het filmpje gemonteerd kunnen worden
 • De doelgroep is jonge werkende en/of studerende Amsterdammers die op social media zitten. (25-40j.)

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Burennetwerk Amsterdam
Stichting Burennetwerk Amsterdam

De missie van Stichting Burennetwerk Amsterdam.

🙂Welzijn
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Burennetwerk koppelt Amsterdammers die een goede buur willen zijn aan buurtgenoten met een vraag. Dat doen we in alle buurten van Amsterdam. Geen grote complexe vragen, maar gewoon even een praatje, hulp bij vervoer of een kleine klus die door gebrek aan netwerk of middelen blijft liggen. Amsterdammers vinden en helpen elkaar via Burennetwerk Amsterdam. Zo bouwen we aan een stad vol goede buren.

Lees meer

Professionals over Stichting Burennetwerk Amsterdam

Kim 👐 Strategische Facilitator

Kim
Wat een leuke en inspirerende organisatie is Burennetwerk zeg! Communicatie verliep goed en het is een erg gemotiveerd team. Heb ze met veel plezier geholpen :)

Floor 👐 Professioneel jaarverslag

Floor
Na een ontzettend enthousiast kennismakingsgesprek - waarin we direct een klik hadden - maakten we samen afspraken wat betreft de samenwerking. Wat kunnen we wanneer van elkaar verwachten? Jasmijn is altijd helder in haar communicatie, wat de samenwerking heel fijn maakte. Ook vertelt ze met veel passie over het werk van Burennetwerk, waardoor ik goed inzicht kreeg in het prachtige werk van Burennetwerk. Dit leverde mij nóg meer plezier op in het ontwerpen van het Jaarverslag.

Rachelle 👐 Infographic

Rachelle
Ik heb een leuke samenwerking gehad met Buren netwerk. Samen zijn we tot een infographic gekomen die zij kunnen gebruiken voor hun half jaarlijkse verantwoording. Ik heb er plezier in gehad om aan te werken en zelf weer wat gemaakt om toe te voegen aan mijn portfolio, zo helpen we elkaar.