e7e51d5f-afb1-4a5e-8300-615fb4e02e96

Professioneel jaarverslag

Profiel vrijwilliger

Graphic designer die een professioneel, mooi vormgegeven jaarverslag kan maken. Benodigd: ervaring met het ontwerpen van professionele documenten en ervaring met programma's als Adobe Photoshop en Indesign.

Ervaring met:

 • Grafisch design

Organisatie in het kort

Wij dromen van een Amsterdam waar buren elkaar weten te vinden. Waar altijd ruimte is voor hulp of een praatje. Iedereen goede buur!

 • Welzijn
 • Armoede
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Burennetwerk Amsterdam

⏱️ 20-35 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw frisse vormgeving help je aan een professionele, energieke jaarpresentatie van de burenverhalen in de stad. Zo blijven we ook dit jaar Amsterdamse buren verbinden!
Jasmijn van Katwijk
Geschreven door Jasmijn van Katwijk van Stichting Burennetwerk Amsterdam

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We missen de expertise om zelf ons jaarverslag mooi vorm te geven. We zoeken naar een frisse ontwerpblik om Burennetwerk Amsterdam energiek te presenteren en onderscheiden van andere clubs. Ons jaarverslag is ons visitekaartje voor fondsen en samenwerkingspartners en bepaalt of we volgend jaar opnieuw gesubsidieerd worden. We laten hiermee zien wie we zijn, welke impact we maken en waar we voor staan.

Wat hebben we nodig?

 • In het verlengde van ons nieuwe brandbook willen we een jaarverslag (max 20 pagina's) die de impact van jaar 2020 mooi vormgeeft.
 • Het verslag moet ''ons'' uitstralen: jong en energiek. We gebruiken graag veel foto's, diagrammen afgewisseld met tekst.
 • Dit jaarverslag willen we meerdere jaren gebruiken, een standaard template zou top zijn
 • Eind april/begin mei oplevering.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • We hebben een vaste huisstijl, brandbook en logo, de kaders liggen er al, maar er is veel ruimte voor creativiteit.
 • Doelgroepomschrijving: drukke Amsterdammers die zich graag nuttig maken.
 • Content wordt zsm bij aanvang project aangeleverd (grafieken, diagrammen, tekst, foto's).
 • Vorig jaarverslag (mag totaal anders) https://www.burennetwerk.nl/media/burennetwerk/client/jaarverslagen/Jaarverslag%202019%20website.pdf

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Burennetwerk Amsterdam
Stichting Burennetwerk Amsterdam

De missie van Stichting Burennetwerk Amsterdam.

🙂Welzijn
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Burennetwerk koppelt Amsterdammers die een goede buur willen zijn aan buurtgenoten met een vraag. Dat doen we in alle buurten van Amsterdam. Geen grote complexe vragen, maar gewoon even een praatje, hulp bij vervoer of een kleine klus die door gebrek aan netwerk of middelen blijft liggen. Amsterdammers vinden en helpen elkaar via Burennetwerk Amsterdam. Zo bouwen we aan een stad vol goede buren.

Lees meer

Professionals over Stichting Burennetwerk Amsterdam

Kim 👐 Strategische Facilitator

Kim
Wat een leuke en inspirerende organisatie is Burennetwerk zeg! Communicatie verliep goed en het is een erg gemotiveerd team. Heb ze met veel plezier geholpen :)

Floor 👐 Professioneel jaarverslag

Floor
Na een ontzettend enthousiast kennismakingsgesprek - waarin we direct een klik hadden - maakten we samen afspraken wat betreft de samenwerking. Wat kunnen we wanneer van elkaar verwachten? Jasmijn is altijd helder in haar communicatie, wat de samenwerking heel fijn maakte. Ook vertelt ze met veel passie over het werk van Burennetwerk, waardoor ik goed inzicht kreeg in het prachtige werk van Burennetwerk. Dit leverde mij nóg meer plezier op in het ontwerpen van het Jaarverslag.

Rachelle 👐 Infographic

Rachelle
Ik heb een leuke samenwerking gehad met Buren netwerk. Samen zijn we tot een infographic gekomen die zij kunnen gebruiken voor hun half jaarlijkse verantwoording. Ik heb er plezier in gehad om aan te werken en zelf weer wat gemaakt om toe te voegen aan mijn portfolio, zo helpen we elkaar.