1e202288-d343-41e7-a82f-44b6141409b5

Kennissessie Intern communiceren

Organisatie in het kort

Stichting Burennetwerk Amsterdam

Wij dromen van een Amsterdam waar buren elkaar weten te vinden. Waar altijd ruimte is voor hulp of een praatje. Iedereen goede buur!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Armoede
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

3-6 uur in totaal

🗓️

Verspreid over 1-2 weken

📍

Op locatie

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Draag bij aan onze missie door ons te helpen ons team te versterken en doelgericht nieuwe medewerkers te werven, zodat we nog meer buren kunnen helpen met elkaar te verbinden.

Hedwich van der Steen

Hedwich van der Steen

Stichting Burennetwerk Amsterdam

Projectomschrijving

Dit weten we al

Ons team neemt regelmatig deel aan strategiedagen, teamoverleggen en incidentele trainingen. We voeren veel gesprekken over het werk en de persoonlijke ervaringen binnen ons werk, maar we hebben nog nooit een formele analyse van onze communicatiestijlen en teamdynamiek uitgevoerd.)

Hier gaat de sessie over

  • Het verkennen van de communicatieprofielen van onze teamleden om beter te begrijpen hoe we effectiever samen kunnen werken.
  • Het identificeren van botsende communicatiestijlen en hoe deze te beheren.
  • Praktische tips en technieken om de opgedane kennis toe te passen binnen onze organisatie.
  • Vaststellen van criteria voor nieuwe vacatures op basis van ons begrip van teamdynamiek.
  • Bepalen van het gewenste profiel voor teamleden bij nieuwe projecten.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een communicatieprofessional die ervaring heeft binnen interne communicatie en kennis heeft over verschillende communicatie profielen (bijvoorbeeld DISC Model) en ons hierover kan adviseren. Pre: ervaring met het faciliteren van workshops en/of presenteren voor groepen.

💪 Leiderschap coaching
🧭 Communicatie strategie

Stichting Burennetwerk Amsterdam
Stichting Burennetwerk Amsterdam

De missie van Stichting Burennetwerk Amsterdam.

🙂Welzijn
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Burennetwerk koppelt Amsterdammers die een goede buur willen zijn aan buurtgenoten met een vraag. Dat doen we in alle buurten van Amsterdam. Geen grote complexe vragen, maar gewoon even een praatje, hulp bij vervoer of een kleine klus die door gebrek aan netwerk of middelen blijft liggen. Amsterdammers vinden en helpen elkaar via Burennetwerk Amsterdam. Zo bouwen we aan een stad vol goede buren.

Lees meer

Professionals over Stichting Burennetwerk Amsterdam

Kim 👐 Strategische Facilitator

7806e13e-ee8f-45b6-be2c-0417f06841ab
💛
rating-stars

"Wat een leuke en inspirerende organisatie is Burennetwerk zeg! Communicatie verliep goed en het is een erg gemotiveerd team. Heb ze met veel plezier geholpen :)"

Kim

Floor 👐 Professioneel jaarverslag

d2075223-b81f-4803-adaa-156b9d0ccd56
💛
rating-stars

"Na een ontzettend enthousiast kennismakingsgesprek - waarin we direct een klik hadden - maakten we samen afspraken wat betreft de samenwerking. Wat kunnen we wanneer van elkaar verwachten? Jasmijn is altijd helder in haar communicatie, wat de samenwerking heel fijn maakte. Ook vertelt ze met veel passie over het werk van Burennetwerk, waardoor ik goed inzicht kreeg in het prachtige werk van Burennetwerk. Dit leverde mij nóg meer plezier op in het ontwerpen van het Jaarverslag."

Floor

Rachelle 👐 Infographic

💛
rating-stars

"Ik heb een leuke samenwerking gehad met Buren netwerk. Samen zijn we tot een infographic gekomen die zij kunnen gebruiken voor hun half jaarlijkse verantwoording. Ik heb er plezier in gehad om aan te werken en zelf weer wat gemaakt om toe te voegen aan mijn portfolio, zo helpen we elkaar. "

Rachelle