Stichting Burennetwerk Amsterdam-photo
Stichting Burennetwerk Amsterdam

Stichting Burennetwerk Amsterdam

Wij dromen van een Amsterdam waar buren elkaar weten te vinden. Waar altijd ruimte is voor hulp of een praatje. Iedereen goede buur!

Stichting Burennetwerk Amsterdam in actie.

🎯

Non-profit

🙂

Welzijn

💛

7 tot 25 teamleden

⚡️

1 projecten online

Onze burenvragen
Onze burenvragen
Kerstuitje 2022
Kerstuitje 2022
Goede buur op bezoek
Goede buur op bezoek

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • We noemen onze burenhelpers geen vrijwilligers, maar: goede buren!
  • De grootste groep goede buren is tussen de 25 en 40 jaar.
  • We hebben een groeiend netwerk van ongeveer 1600 goede buren waar we informeel contact mee hebben.
  • We hebben een vaste samenwerking met organisaties in de stad. Zoals Cordaan, waar we een speciale matchmaker-service voor hebben opgericht om hun cliënten te begeleiden naar passende informele hulp.
  • We hebben een uitgebreid deskundig beeld van de sociale kaart van Amsterdam en weten iedereen die bij ons binnenkomt naar de juiste plek te leiden.
  • Regelmatig krijgen we vrolijke selfies van buren die met elkaar op pad of op bezoek zijn. Dat maakt ons werk extra leuk!
  • Al onze medewerkers (vrijwillig of betaald) zijn enthousiast betrokken en voelen zich onderdeel van ons Burennetwerkteam en zetten zich met veel energie in voor het koppelen van Amsterdammers.
  • Veel van onze kantoorvrijwilligers vinden via Burennetwerk een fijne manier om weer structuur in hun dag te krijgen (of te houden) in een periode van geen werk, ziekte of pensioen. Zo blijf je onderdeel van een team en voel je je nuttig!
  • We hebben een levendige teamchat die na de dagstart om 09:00u de hele dag losgaat met grapjes en gifjes

Professionals over Stichting Burennetwerk Amsterdam

Linda 👐 Adverteren in Google

41be31ac-cd7e-4c54-90f8-cee3d818d223
💛
rating-stars

"De samenwerking met Burennetwerk was goed! Ik heb alle informatie gekregen die ik nodig had om aan de slag te kunnen met Google Grants, voelde me gewaardeerd en heb makkelijk kunnen afstemmen. Mijn kennis werd gewaardeerd! Een aanrader voor andere vrijwilligers. Het is een leuke stichting die hulp met marketing goed kan gebruiken. :D"

Linda

Kim 👐 Strategische Facilitator

7806e13e-ee8f-45b6-be2c-0417f06841ab
💛
rating-stars

"Wat een leuke en inspirerende organisatie is Burennetwerk zeg! Communicatie verliep goed en het is een erg gemotiveerd team. Heb ze met veel plezier geholpen :)"

Kim

Milou 👐 Retargeting Social Ads campagne

cf744f99-6032-440b-9c57-381f3beb8480
💛
rating-stars

"Het was prettig samenwerken met Burennetwerk omdat de communicatie goed verloopt, hun vraag duidelijk was en ze pro-actief meedenken."

Milou

Floor 👐 Professioneel jaarverslag

d2075223-b81f-4803-adaa-156b9d0ccd56
💛
rating-stars

"Na een ontzettend enthousiast kennismakingsgesprek - waarin we direct een klik hadden - maakten we samen afspraken wat betreft de samenwerking. Wat kunnen we wanneer van elkaar verwachten? Jasmijn is altijd helder in haar communicatie, wat de samenwerking heel fijn maakte. Ook vertelt ze met veel passie over het werk van Burennetwerk, waardoor ik goed inzicht kreeg in het prachtige werk van Burennetwerk. Dit leverde mij nóg meer plezier op in het ontwerpen van het Jaarverslag."

Floor

Rachelle 👐 Infographic

💛
rating-stars

"Ik heb een leuke samenwerking gehad met Buren netwerk. Samen zijn we tot een infographic gekomen die zij kunnen gebruiken voor hun half jaarlijkse verantwoording. Ik heb er plezier in gehad om aan te werken en zelf weer wat gemaakt om toe te voegen aan mijn portfolio, zo helpen we elkaar. "

Rachelle

Openstaande projecten

Ben of ken jij de professional die ze gaat helpen?