52866c27-32be-4992-8d5a-3e56b4f517e6
🌱 Ik wil helpen

HR Coach

Profiel vrijwilliger

Een HR specialist met ervaring in het vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde HR thema's.

Ervaring met:

  • HR tools
  • Learning & Development
  • Werving en Selectie
  • Arbeidsvoorwaarden

Organisatie in het kort

Wij dromen van een Amsterdam waar buren elkaar weten te vinden. Waar altijd ruimte is voor hulp of een praatje. Iedereen goede buur!

  • Welzijn
  • Armoede
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Burennetwerk Amsterdam

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
Met jou als coach kunnen we de juiste medewerkers aantrekken en daarmee meer impact maken voor een stad waar we naar elkaar omkijken!
Sandra Bos
Geschreven door Sandra Bos van Stichting Burennetwerk Amsterdam

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Burennetwerk heeft ca 10 fte. met enige wisselingen per jaar. Als projectleider en sinds 1,5 jaar als directeur ben ik bezig met werving en selectie, maar als klein onderdeel van mijn werk en vaak slechts een aantal keren per jaar. In deze markt is het soms moeilijk om via onze oude wegen de juiste personen te vinden. Daarom zou het fijn zijn om met iemand met meer ervaring te kunnen sparren

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Sandra Bos
Sandra Bos Directeur

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Burennetwerk Amsterdam
Stichting Burennetwerk Amsterdam

De missie van Stichting Burennetwerk Amsterdam.

🙂Welzijn
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Burennetwerk koppelt Amsterdammers die een goede buur willen zijn aan buurtgenoten met een vraag. Dat doen we in alle buurten van Amsterdam. Geen grote complexe vragen, maar gewoon even een praatje, hulp bij vervoer of een kleine klus die door gebrek aan netwerk of middelen blijft liggen. Amsterdammers vinden en helpen elkaar via Burennetwerk Amsterdam. Zo bouwen we aan een stad vol goede buren.

Lees meer

Professionals over Stichting Burennetwerk Amsterdam

Kim 👐 Strategische Facilitator

Kim
Wat een leuke en inspirerende organisatie is Burennetwerk zeg! Communicatie verliep goed en het is een erg gemotiveerd team. Heb ze met veel plezier geholpen :)

Floor 👐 Professioneel jaarverslag

Floor
Na een ontzettend enthousiast kennismakingsgesprek - waarin we direct een klik hadden - maakten we samen afspraken wat betreft de samenwerking. Wat kunnen we wanneer van elkaar verwachten? Jasmijn is altijd helder in haar communicatie, wat de samenwerking heel fijn maakte. Ook vertelt ze met veel passie over het werk van Burennetwerk, waardoor ik goed inzicht kreeg in het prachtige werk van Burennetwerk. Dit leverde mij nóg meer plezier op in het ontwerpen van het Jaarverslag.

Rachelle 👐 Infographic

Rachelle
Ik heb een leuke samenwerking gehad met Buren netwerk. Samen zijn we tot een infographic gekomen die zij kunnen gebruiken voor hun half jaarlijkse verantwoording. Ik heb er plezier in gehad om aan te werken en zelf weer wat gemaakt om toe te voegen aan mijn portfolio, zo helpen we elkaar.