Burennetwerk 1

Call: Webdesigner of developer

Profiel vrijwilliger

Een webdesigner of developer die advies kan geven over het vraagstuk van de call(zie hieronder).

Ervaring met:

  • Webdesign

Organisatie in het kort

Wij dromen van een Amsterdam waar buren elkaar weten te vinden. Waar altijd ruimte is voor hulp of een praatje. Iedereen goede buur!

  • Welzijn
  • Armoede
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Burennetwerk Amsterdam

⏱️ 1 uur call

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

De call

De vraag

Hoe kunnen we de achterkant van ons CRM gebruiksvriendelijker inrichten?

Extra achtergrondinformatie

We werken met Wordpress- Divi en lopen op sommige onderdelen vast zoals bijvoorbeeld het uploaden van artikelen of het instellen van het filter bij de Burenvragen. Graag krijgen we advies hoe we de achterkant gebruiksvriendelijker kunnen inrichten zodat ook stagiairs en vrijwilligers er mee kunnen werken.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Burennetwerk Amsterdam
Stichting Burennetwerk Amsterdam

De missie van Stichting Burennetwerk Amsterdam.

🙂Welzijn
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Burennetwerk koppelt Amsterdammers die een goede buur willen zijn aan buurtgenoten met een vraag. Dat doen we in alle buurten van Amsterdam. Geen grote complexe vragen, maar gewoon even een praatje, hulp bij vervoer of een kleine klus die door gebrek aan netwerk of middelen blijft liggen. Amsterdammers vinden en helpen elkaar via Burennetwerk Amsterdam. Zo bouwen we aan een stad vol goede buren.

Lees meer

Professionals over Stichting Burennetwerk Amsterdam

Kim 👐 Strategische Facilitator

Kim
Wat een leuke en inspirerende organisatie is Burennetwerk zeg! Communicatie verliep goed en het is een erg gemotiveerd team. Heb ze met veel plezier geholpen :)

Floor 👐 Professioneel jaarverslag

Floor
Na een ontzettend enthousiast kennismakingsgesprek - waarin we direct een klik hadden - maakten we samen afspraken wat betreft de samenwerking. Wat kunnen we wanneer van elkaar verwachten? Jasmijn is altijd helder in haar communicatie, wat de samenwerking heel fijn maakte. Ook vertelt ze met veel passie over het werk van Burennetwerk, waardoor ik goed inzicht kreeg in het prachtige werk van Burennetwerk. Dit leverde mij nóg meer plezier op in het ontwerpen van het Jaarverslag.