c17387ed-9bc2-48b5-8c48-b28edb23f3b6

Jaarplan ontwerpen

Profiel vrijwilliger

Graphic designer die een professioneel, mooi vormgegeven jaarplan kan maken. Benodigd: ervaring met het ontwerpen van professionele documenten en ervaring met programma's als Adobe Photoshop en Indesign.

Ervaring met:

 • Grafisch design

Organisatie in het kort

💥 Buddy Netwerk activeert de samenleving om de meest kwetsbaren, door middel van betekenisvol contact, te ondersteunen wanneer zij dat nodig hebben.

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Buddy Netwerk

⏱️ 20-35 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw creatieve skills creëren we samen een sterk jaarplan 2023-2025 waarin Buddy Netwerk zich kan laten zien als betrouwbare partner in de informele zorg en 'n aantrekkelijke MVO partner!
Tessa Kennepohl
Geschreven door Tessa Kennepohl van Stichting Buddy Netwerk

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zien kans om onze ambities en innovaties visueel naar een hoger plan te trekken! Met vernieuwende ideeën, innovatie en creatieve vooruitgang in de strategie, hoort daar ook een visueel aantrekkelijk document bij wat aan onze stakeholders gepresenteerd kan worden. Wij willen zichtbaar maken wat onze maatschappelijke impact is en welke bijdragen wij leveren aan de SDG's 2030. Samen vooruit! Heb jij de skills om ons te helpen?

Wat hebben we nodig?

 • Ons jaarverslag gepresenteerd op een professionele manier, zodat onze impact zichtbaar wordt, te gebruiken voor online en in print.
 • Leuk om te weten: er is veel creatieve vrijheid, we kijken uit naar jouw creatieve expertise!!

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
 • Doelgroepomschrijving.
 • Genoeg input vanuit directeur en project coördinator om mee aan de slag te gaan.
 • Er is kwalitatief beeldmateriaal van onze o.a. buddy's en maatjes.
 • Huidige jaarplan hebben we maar is qua look 'saai' en past niet bij de creativiteit die in strategie 2023-2025 zit verweven
 • We slaan voor het jaarplan 2023-2025 een nieuwe weg in: meer verbinding met bedrijfsleven, innovatie speelt grote rol, naast regulier maatschappelijke dienstverlening initiëren wij projecten.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Buddy Netwerk
Stichting Buddy Netwerk

De missie van Stichting Buddy Netwerk.

🙂Welzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Den Haag

Buddy Netwerk activeert de samenleving om de meest kwetsbaren, door middel van betekenisvol contact, te ondersteunen wanneer zij dat nodig hebben. In een tijd van digitalisering, polarisatie, segregatie en discriminatie helpt fysiek contact om open te staan voor een ander en een luisterend oor te bieden. Buddy’s zijn er écht voor een ander en diens verhaal.

Lees meer