Leergang Dag2 00602 Scaled 53F1b973
🌱 Ik wil helpen

Creatief campagne concept

Profiel vrijwilliger

Een creatieve concepter/copywriter, die ons kan helpen met het bedenken van een campagne concept omtrent de zingeving in het werk van ambtenaren.

Ervaring met:

 • Creative concepting

Organisatie in het kort

Professionals vinden dat zij te weinig waardering krijgen en lopen vast in logge regels en structuren. Stichting Beroepseer helpt hen zodat ze weer trots kunnen zijn op het eigen werk en ze hun talenten ten volle kunnen ontplooien.

 • Educatie
 • Wetenschap en onderzoek

Project details

💒 Stichting Beroepseer

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw creatieve blik, kunnen wij meer ambtenaren helpen om tot ambtelijk vakmanschap te komen, wat zorgt voor een meer harmonieuze samenleving.
Corné van der Meulen
Geschreven door Corné van der Meulen van Stichting Beroepseer

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij bieden groepscoaching voor ambtenaren. Onze aanpak helpt hen om tot meer zingeving te komen in hun werk, waardoor ze beter de maatschappij kunnen dienen. De deelnemers van onze trajecten worden geactiveerd om zelf verantwoordelijkheid te nemen om werk beter en zinvoller te maken. We willen graag meer organisaties en ambtenaren kennis laten maken met ons aanbod, daarvoor willen we een toffe campagne lanceren. Met jouw hulp! Zit jij bomvol goede ideeën? Dan zoeken we jou om ons te helpen een campagne te lanceren.

Wat hebben we nodig?

 • Een creatief campagne concept voor onze 'Goed Werk trajecten' en 'Goed Werk plaatsen' voor ambtenaren.
 • Een concept document dat het campagne concept bevat (met elementen als boodschap, tagline en middelen inzet, concept mock-ups etc).
 • Goed om te weten: het monitoren van de campagne is niet nodig.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doel van de campagne.
 • Huisstijl document (met elementen als logo, kleuren en lettertypes).
 • Doelgroepomschrijving voor de campagne.
Corné van der Meulen
Corné van der Meulen

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Beroepseer
Stichting Beroepseer

De missie van Stichting Beroepseer.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Culemborg

Er is een open wond in werkend Nederland. Professionals vinden dat zij te weinig waardering krijgen en lopen vast in logge regels en structuren. Waarom slagen bestuurders en managers er zo moeizaam in om de mensen van hun werkvloer te motiveren voor vernieuwing? Stichting Beroepseer helpt professionals zodat ze weer trots kunnen zijn op het eigen werk en ze hun talenten ten volle kunnen ontplooien. Zo zorgen we ervoor dat mensen weer trots kunnen zijn op hun eigen werk, wat ten goede komt voor de organisatie én onze maatschappij.

Lees meer