8f095846-98d7-4d8e-aff0-b008397a105c
🌱 Help deze organisatie

Strategisch advies over Social Media

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Social Media
 • Communicatie strategie

Organisatie in het kort

Stichting Balans is dé welzijnsorganisaties voor inwoners van Soest en Soesterberg. Wij dragen bij aan een sociaal leefklimaat, waarin iedereen prettig kan wonen, werken en spelen. Daarbij stimuleren we dat inwoners zich kunnen ontwikkelen met hun eigen talent. Iedereen hoort erbij en doet mee!

 • Welzijn

Project details

💒 Stichting Balans

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw advies willen we ons imago verbeteren/versterken en doelgroepen beter bereiken, waardoor we een sociaal leefklimaat creeëren!
Lia Huijskes
Geschreven door Lia Huijskes van Stichting Balans

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij werken in 5 teams die ieder hun eigen social media kanalen beheren, gericht op hun doelgroepen (kinderboerderij, buro vrijwilligerswerk, volwassenenwerk, jeugd- en jongerenwerk). Overkoepelend hebben wij Balans social media kanalen. Afstemming tussen de Balans kanalen en de kanalen van de teams kan beter (ze moeten elkaar aanvullen en versterken). We hebben advies nodig over afstemming, content en tone of voice. Onze LinkedIn bungelt erbij, zetten we niet goed in, hoe kunnen we dat beter inzetten (goed werkgeversschap)? Genoeg te doen dus!

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: content, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
 • Praktische advies voor LinkedIn; m.n. gericht op het mooi en goed profileren van Balans en binding creëren met toekomstige en huidige werknemers.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
 • Missie en visie.
 • Onze huidige Social Media kanalen.
 • Er is een Balans communicatiewerkgroep waarin alle teams vertegenwoordigd zijn.
Lia Huijskes
Lia Huijskes Anders

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Balans
Stichting Balans

De missie van Stichting Balans.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Soest

Stichting Balans is een ondernemende welzijnsorganisatie, die actief bijdraagt aan een prettig woon-, werk- en leefklimaat, gericht op vragen van de inwoners van Soest en Soesterberg. We bieden graag iedereen kansen en mogelijkheden om talenten in te zetten en er bij te horen. Onze ondersteuning is gericht op activering en het vergroten van de zelfredzaamheid van mensen. Ook spelen we een belangrijke rol bij het verbinden van mensen en organisaties.

Lees meer