Fctbacqxoae 2UC
🌱 Help deze organisatie

Finance Coach

Profiel vrijwilliger

Een finance coach met ervaring in het vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde financial thema's.

Ervaring met:

  • Excel
  • Budget & Forecasting
  • Financiële administratie

Organisatie in het kort

Stichting Balans is dé welzijnsorganisaties voor inwoners van Soest en Soesterberg. Wij dragen bij aan een sociaal leefklimaat, waarin iedereen prettig kan wonen, werken en spelen. Daarbij stimuleren we dat inwoners zich kunnen ontwikkelen met hun eigen talent. Iedereen hoort erbij en doet mee!

  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Balans

⏱️ 10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 10-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen direct starten

Met het verbeteren van ons boekhoudsysteem kunnen we ons beter inzetten voor een fijner leefklimaat waar iedereen naar elkaar omkijkt.
Lia Huijskes
Geschreven door Lia Huijskes van Stichting Balans

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Op dit moment worden gegevens vanuit WWA geëxporteerd naar Excel, handmatig verwerkt in Excel en vervolgens overgezet naar Cash. We willen dit automatiseren, zodat de kosten van de uren automatisch op de juiste kostenplaatsen in de boekhouding worden geboekt. Met deze call willen we advies krijgen over opties om de koppeling tot stand te brengen tussen het urenverwerkingprogramma en boekhoudprogramma, c.q. welke alternatieve modules/programma’s er zijn waarin dit al gekoppeld is.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Lia Huijskes
Lia Huijskes Anders

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Balans
Stichting Balans

De missie van Stichting Balans.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Soest

Stichting Balans is een ondernemende welzijnsorganisatie, die actief bijdraagt aan een prettig woon-, werk- en leefklimaat, gericht op vragen van de inwoners van Soest en Soesterberg. We bieden graag iedereen kansen en mogelijkheden om talenten in te zetten en er bij te horen. Onze ondersteuning is gericht op activering en het vergroten van de zelfredzaamheid van mensen. Ook spelen we een belangrijke rol bij het verbinden van mensen en organisaties.

Lees meer