Balans1

Call: Communicatie specialist

Profiel vrijwilliger

Een communicatie specialist die ervaring heeft met het onderwerp van de call (zie hieronder).

Ervaring met:

  • Communicatie strategie
  • Campagnes
  • Social Media

Organisatie in het kort

Stichting Balans is dé welzijnsorganisaties voor inwoners van Soest en Soesterberg. Wij dragen bij aan een sociaal leefklimaat, waarin iedereen prettig kan wonen, werken en spelen. Daarbij stimuleren we dat inwoners zich kunnen ontwikkelen met hun eigen talent. Iedereen hoort erbij en doet mee!

  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Balans

⏱️ 1 uur call

🏁 We kunnen direct starten

De call

De vraag

Wij willen meer bekendheid bij de inwoners (volwassenen en kinderen) van Soest/Soesterberg. Hoe bereiken we de inwoners die ons niet kennen?

Extra achtergrondinformatie

In deze call willen we opties bespreken voor een aanpak om onze naamsbekendheid te vergroten. Onze doelgroepen weten ons te vinden via onze medewerkers (sociaal makelaars, jeugd- en jongerenwerkers, educatieve medewerkers en medewerkers buro vrijwilligerswerk), berichtgeving op social media (die ieder team naar eigen inzicht inzet), lokale media en onze website. Er zijn folders en flyers die we gericht verspreiden in bepaalde wijken. We zijn niet in alle wijken zichtbaar aanwezig. Zetten we de goede communicatiemiddelen in, hoe kunnen we die inzet verbeteren?

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Balans
Stichting Balans

De missie van Stichting Balans.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Soest

Stichting Balans is een ondernemende welzijnsorganisatie, die actief bijdraagt aan een prettig woon-, werk- en leefklimaat, gericht op vragen van de inwoners van Soest en Soesterberg. We bieden graag iedereen kansen en mogelijkheden om talenten in te zetten en er bij te horen. Onze ondersteuning is gericht op activering en het vergroten van de zelfredzaamheid van mensen. Ook spelen we een belangrijke rol bij het verbinden van mensen en organisaties.

Lees meer