84eed4a6-ba4b-4744-bc4d-b0182ed01f0d (1)

Photo editing

Profiel vrijwilliger

Een graphic designer die geleverde foto's of afbeeldingen kan bewerken en opmaken. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Photoshop.

Ervaring met:

  • Grafisch Design
  • Foto

Organisatie in het kort

Met onze projecten dringen we zwerfafval en ontbossing terug in Ghana. We ondersteunen vrouwenemancipatie, creëren werkplekken voor mensen met een beperking en geven jongeren een kans om aan hun toekomst te werken.

  • Ontwikkelingshulp
  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Adwuma Ye

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Onze kleurrijke New Cooking Bags zullen beter verkopen als we er smaak- en sfeervolle foto's van kunnen laten zien. Onze stichting draait mede op de verkoop hiervan dus is dit een heel mooie kans!
Ellen Seldenthuis
Geschreven door Ellen Seldenthuis van Stichting Adwuma Ye

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Een New Cooking Bag stelt Ghanese vrouwen in staat om minder tijd aan koken te besteden en meer tijd aan persoonlijke ontwikkeling. Onze klanten in Nederland willen ook wel zo'n NCB (steunen) en willen graag foto's zien en kleuren kiezen voordat ze tot bestellen overgaan. Het mooiste is de sfeer, de foto's zijn ook gemaakt hier in Ghana. Vaak zijn die foto's wel oké maar er kunnen zeker dingen aan verbeterd worden. We moeten binnenkort weer een order NCB's afleveren. Een prachtige kans om samen te werken aan betere beelden!

Wat hebben we nodig?

  • Bewerkte afbeelding(en) (Zoals achtergrond veranderen, kleur correctie, object verwijderen, watermerken toevoegen, foto's opmaken, mock-ups, uitknippen).
  • Als het kan ook enig advies hoe ik de foto's het beste kan maken, waar ik op moet letten...

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Hoge kwaliteit afbeelding(en).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Adwuma Ye
Stichting Adwuma Ye

De missie van Stichting Adwuma Ye.

🌏Ontwikkelingshulp
🌳 Impact scale-up fase
📍Doetinchem

Duurzaamheid, klimaatverandering, vrouwenemancipatie en inclusiviteit zijn grote begrippen die men vaak doorschuift naar de regering. Er wordt nog te vaak alleen over gepraat maar acties ontbreken. Wij dragen voorbeelden aan waarmee je in het dagelijks leven zelf iets kunt doen om je steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving waarin vrouwen, jongeren en mensen met een beperking volledig meedraaien.

Lees meer

Professionals over Stichting Adwuma Ye

Hans 👐 Call: Advies over boekhouding

Hans
Ellen was super gemotiveerd en stond open voor verschillende opties die ik haar aanbood. Ik hoop dat ik de stichting verder heb kunnen helpen.

Esther 👐 Marketing Coach

Esther
Ellen van stichting Adwuma communiceert duidelijk, weet wat ze wil en is enorm enthousiast. De Stichting Adwuma heeft in de afgelopen 20 jaar al heel veel mooie dingen bereikt.

Ellouise 👐 Missie, visie en waarden formuleren

Ellouise
De samenwerking met Ellen was geweldig. Inspirerende verhalen en vol energie. Ik keek altijd uit naar onze belletjes. Ellen communiceert duidelijk en staat open voor nieuwe ideeen. Heel leuk en leerzaam om dit project samen te doen!

Nick 👐 Photo editing

Nick
Geweldige samenwerking en erg leuk contact!

Janneke 👐 Korte animatie

Janneke
Het was superfijn om met Ellen samen te werken. Ze reageert snel, geeft goede feedback en helpt je als je hulp nodig hebt. Sowieso is Ellen een van de meest positieve mensen die ik ooit heb ontmoet.

Martijn 👐 Creative coach

Martijn
Wat een organisatie met een bijzonder en oprecht verhaal. Het was inspirerend mee te denken hoe dit nog krachtiger overgebracht kan worden!