a2a968c8-e268-4dfd-9ca6-ab05c9b179ea
🌱 Ik wil helpen

Strategisch advies over Social Media

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Social Media

Organisatie in het kort

‘Hoe gaat het met je?’, is altijd goed bedoeld. In een medisch of emotioneel traject kan het belastend zijn om keer op keer hetzelfde verhaal te vertellen. Wij maken daarom het leven van deze mensen, en dat van hun netwerk, lichter door te helpen bij eenvoudige en open communicatie met onze app Stamps.

  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stamps

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw strategische advies kunnen we eindelijk stappen zetten met onze social media, waardoor we meer kwetsbare mensen de verbindende kracht van emotionele steun kunnen laten ervaren!
Pien de Ruig
Geschreven door Pien de Ruig van Stamps

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zien kansen om via social media op integere manier in contact te komen met onze doelgroep. In alle gevallen, jong of oud, is onze doelgroep tijdelijk kwetsbaar. We hebben alleen geen tijd en te weinig kennis om tot een goede social media strategie en met name ook content te komen. Ideeën genoeg, het zou geweldig zijn om samen met jouw expertise te sparren en om samen de volgende concrete stappen te bedenken.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: content, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Missie en visie.
  • Onze huidige Social Media kanalen: alleen linkedin kanaal wordt af en toe gebruikt. Wel een FB acount aangemaakt maar geen strategie of content. Op insta en tiktok hebben we nog niets, terwijl dit wel bij de doelgroep past
  • We verheugen ons op een goede gesprek over onze doelgroep keuze! Wij hebben er 1 gemaakt, maar scherpen dit graag aan met de nieuwe inzichten die we hebben.
Pien de Ruig
Pien de Ruig

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stamps
Stamps

De missie van Stamps.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

Het is voor naasten niet makkelijk om te vragen hoe het gaat als iemand ernstig ziek is. En voor iemand met minder energie niet makkelijk om iedereen op de hoogte te houden. Dit kan leiden tot verwaterde contacten of zelfs eenzaamheid. Wij willen mensen en hun naasten de verbindende kracht van openheid en emotionele steun laten ervaren tijdens medische of andere gezondheidstrajecten. Dat doen we met onze app Stamps, daar kan iemand op zijn of haar eigen manier en op een eigen moment opschrijven hoe het gaat en is iedereen op de hoogte. Zo hoeft niemand er alleen voor te staan.

Lees meer