64930b7d-67f0-4982-ace0-1c535d20e533

Flexibele Design ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Grafisch Designer die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende visual assets voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het opleveren van verschillende visual assets als social posts, banners, flyers etc.

Ervaring met:

 • Grafisch Design
 • Illustratie

Organisatie in het kort

‘Hoe gaat het met je?’, is altijd goed bedoeld. In een medisch of emotioneel traject kan het belastend zijn om keer op keer hetzelfde verhaal te vertellen. Wij maken daarom het leven van deze mensen, en dat van hun netwerk, lichter door te helpen bij eenvoudige en open communicatie met onze app Stamps.

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stamps

⏱️ 25-45 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw te gekke designs kunnen we op een mooie manier meer patiënten attenderen op het bestaan van de app Stamps.
Tess van Logtestijn
Geschreven door Tess van Logtestijn van Stamps

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We mogen bij diverse partijen, zoals ziekenhuizen en klinieken, specifiek promotiemateriaal verspreiden. We hebben zelf wel veel ideeën, maar niet altijd tijd en de vaardigheid om design ook echt te maken. Het zou te gek zijn als we ons team tijdelijk met jouw creatieve talent kunnen uitbreiden!

Wat hebben we nodig?

 • Flexibele design ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden.
 • Hulp bij het ontwerpen van o.a.: promotiemateriaal als flyers, designs/templates voor social media, een ontwerp voor onze nieuwsbrief.
 • Wellicht vind je het ook leuk om extra ansichtkaarten te ontwerpen die onze app-gebruikers kunnen versturen naar de dierbare.
 • Sparren over de creatieve invulling van de visual assets.
 • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een contactpersoon die intern betrokken is bij dit project.
 • Richtlijnen en eventuele content voor de visual assets.
 • Een Huisstijldocument.
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stamps
Stamps

De missie van Stamps.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

Het is voor naasten niet makkelijk om te vragen hoe het gaat als iemand ernstig ziek is. En voor iemand met minder energie niet makkelijk om iedereen op de hoogte te houden. Dit kan leiden tot verwaterde contacten of zelfs eenzaamheid. Wij willen mensen en hun naasten de verbindende kracht van openheid en emotionele steun laten ervaren tijdens medische of andere gezondheidstrajecten. Dat doen we met onze app Stamps, daar kan iemand op zijn of haar eigen manier en op een eigen moment opschrijven hoe het gaat en is iedereen op de hoogte. Zo hoeft niemand er alleen voor te staan.

Lees meer

Professionals over Stamps

Lars 👐 SEO Audit

Lars
Stamps staat op een punt in hun groei dat er grote stappen gemaakt kunnen worden. Dat - en hun missie - maakt het een hele leuke partij om te helpen!

Babs 👐 UX Audit

Babs
Het was een enorm fijne samenwerking, het contact verliep soepel en de eigenaars hebben een zichtbare passie voor hun werk.