9ff9ed35-91bc-465f-807f-13544c5c09d0

Flexibele copywriting ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Copywriter of communicatie-specialist die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende teksten voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld campagnes.

Ervaring met:

 • Copywriting

Organisatie in het kort

‘Hoe gaat het met je?’, is altijd goed bedoeld. In een medisch of emotioneel traject kan het belastend zijn om keer op keer hetzelfde verhaal te vertellen. Wij maken daarom het leven van deze mensen, en dat van hun netwerk, lichter door te helpen bij eenvoudige en open communicatie met onze app Stamps.

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stamps

⏱️ 20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Als wij onze doelgroep, mensen en hun naasten die een emotionele tijd doormaken, met goede teksten kunnen 'raken', kunnen we ze helpen!
Pien de Ruig
Geschreven door Pien de Ruig van Stamps

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We weten heel goed wat we willen en wat onze impact is. Maar hoe beschrijven we het op pakkende, krachtige wijze naar de verschillende doelgroepen? Daar hebben we echt jouw talent voor nodig. Wij kunnen echt kicken op goed geschreven teksten. Met de juiste emotionele touch. Help jij ons daarbij?

Wat hebben we nodig?

 • Flexibele copywriting ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor bij bijvoorbeeld een campagne, project of andere initiatieven dat we gaan starten.
 • Hulp bij het schrijven van verschillende teksten voor online/offline gebruik, zoals: berichten, marketing materials, uitnodiging, social post etc.
 • Sparren over de creatieve invulling van de teksten.
 • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een teamlid dat betrokken is en inhoudelijk weet wat er in de teksten moet terugkomen.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Missie en kernwaarden zijn cristal clear.
 • Tone of voice willen we graag samen met de copywriter vast leggen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stamps
Stamps

De missie van Stamps.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

Het is voor naasten niet makkelijk om te vragen hoe het gaat als iemand ernstig ziek is. En voor iemand met minder energie niet makkelijk om iedereen op de hoogte te houden. Dit kan leiden tot verwaterde contacten of zelfs eenzaamheid. Wij willen mensen en hun naasten de verbindende kracht van openheid en emotionele steun laten ervaren tijdens medische of andere gezondheidstrajecten. Dat doen we met onze app Stamps, daar kan iemand op zijn of haar eigen manier en op een eigen moment opschrijven hoe het gaat en is iedereen op de hoogte. Zo hoeft niemand er alleen voor te staan.

Lees meer

Professionals over Stamps

Alain 👐 Flexibele Design ondersteuning

Alain
Behalve dat Stamps een app levert die heel bruikbaar is en voor veel positiviteit kan zorgen, is samenwerken met Pien en Tess een prettige ervaring gebleken. Zij zijn professioneel, inhoudelijk sterk, creatief en komen hun afspraken na.

Lars 👐 SEO Audit

Lars
Stamps staat op een punt in hun groei dat er grote stappen gemaakt kunnen worden. Dat - en hun missie - maakt het een hele leuke partij om te helpen!

Babs 👐 UX Audit

Babs
Het was een enorm fijne samenwerking, het contact verliep soepel en de eigenaars hebben een zichtbare passie voor hun werk.