Anna Kolosyuk D5nh6mcw52c Unsplash
🌱 Help deze organisatie

Strategisch Communicatie advies

Profiel vrijwilliger

Een ervaren communicatie specialist of adviseur, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, content, doelgroepen, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Communicatie strategie

Organisatie in het kort

Special Arts creëert kunstontmoetingen die bijdragen aan een inclusieve samenleving, wij richten ons op kunst en handicap.

 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Kunst en cultuur
 • Welzijn

Project details

💒 Special Arts

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Met jouw expertise willen we op een waardevolle en gestructureerde manier contact onderhouden met al onze netwerken, en daarmee meer bedenken voor kunst & handicap.
Tine Veldhuizen
Geschreven door Tine Veldhuizen van Special Arts

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij bevorderen dat alle mensen met een handicap aan kunst kunnen doen en dat ze hun talenten daarvoor kunnen ontwikkelen. We hebben kunstuileen, het platform BlijGoed die werk verkoopt van onze kunstenaars en allerlei kunstprojecten. Hiervoor hebben we diverse stakeholders, waardoor het goed is dat we hen van goede communicatie voorzien op een strategische manier. Hierdoor kunnen we als organisatie efficiënter groeien.

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige communicatie-activiteiten.
 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatiedoelstellingen, boodschap, Tone of Voice, doelgroep, kanalen, etc.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor het project.
 • Een idee van de boodschap die we graag willen overbrengen.
 • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken.
 • Huidige missie, visie, waarden en communicatie uitingen.
 • Doelen: groei in fondsenwerving, omzet vanuit de kunstuitleen, deelname aan onze projecten en groei van het platform BlijGoed in aanbod en verkoopkant.
Tine Veldhuizen
Tine Veldhuizen Directeur

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Special Arts
Special Arts

De missie van Special Arts.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Amersfoort

Special Arts erkent kunstbeoefening als de behoefte van mensen om expressie te geven aan innerlijke beelden, gedachten en emoties. Deze behoefte bestaat zowel bij mensen met als zonder beperking. Wij stimuleren dat mensen met een beperking aan kunst kunnen doen en kun talenten kunnen ontwikkelen. Het is een belangrijke vorm om zich te uiten waar ze dat met andere middelen niet kunnen.

Lees meer