Speaksee

UX Audit

Profiel vrijwilliger

Een User Experience Designer die onze website kan evalueren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, in de vorm van een expert review. Benodigd: ervaring met het verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

Ervaring met:

 • UX

Organisatie in het kort

Voor een half miljoen doven en slechthorenden in Nederland is het onmogelijk om zelfstandig een groepsgesprek te volgen. Speaksee vangt de spraak in gesprekken op en zet deze om naar tekst, zo kunnen doven en slechthorenden lezen wat er gezegd wordt.

 • Innovatie
 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Welzijn

Project details

💒 Speaksee

⏱️ 10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

De juiste online merkbeleving is essentieel om klanten te inspireren, maar ook om talent en financierders aan te trekken. Zo kan Speaksee opschalen en heel veel doven en slechthorenden gaan helpen!
CoFounder Jari Hazelebach
Geschreven door CoFounder Jari Hazelebach van Speaksee

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Speaksee evolueert momenteel van de start-up naar scale-up fase. In deze fase is het enorm belangrijk om klanten, talent en financierders aan te trekken. Hiervoor is het essentieel dat zij geïnspireerd raken en verliefd worden op het Speaksee product design wanneer ze onze website bezoeken. We hebben er de behoefte aan advies over hoe we dat kunnen bereiken.

Wat hebben we nodig?

 • Knelpunten binnen onze User Experience, helder in kaart gebracht.
 • Kritische bevraging van onze aannames over de website die we voor ons zien en meedenken over:
 • Moeten we een nieuwe website ontwerpen om onze doelen van een betere merkbeleving te behalen of kunnen we dat met onze huidige website?
 • Wat is het pad om de website te bereiken die wij nodig denken te hebben?
 • Een adviesdocument waarin het bovenstaande samenkomt, wat wij intern kunnen gebruiken als leidraad.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doelgroepomschrijving.
 • De belangrijkste doelen die wij gebruikers willen laten volbrengen met het digitale product: geïnspireerd raken, verbinding voelen met ons werk, onder de indruk raken van ons product en offerte opvragen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Speaksee
Speaksee

De missie van Speaksee.

💡Innovatie
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

SpeakSee is geïnspireerd doordat beide ouders van co-founder Jari doof zijn. Voor een half miljoen doven en slechthorenden in Nederland is het onmogelijk om zelfstandig een groepsgesprek te volgen, ondanks het dragen van een hoortoestel. Dat hebben we bij Speaksee opgelost: 's werelds eerste apparaat wat nauwkeurig spraak omzet naar tekst in groepsgesprekken, in een verschillende kleur per persoon.

Lees meer