c05850a7-500e-4b44-9b58-3bc3e58a5921

Wordpress Coach

Profiel vrijwilliger

Een Wordpress webdesigner of developer, die ervaring heeft in Wordpress en als sparringpartner kennis helder kan overdragen. In staat kennis over te brengen in een workshop of presentatie vorm.

Ervaring met:

  • Webdesign

Organisatie in het kort

Wij stimuleren een gunstig ecosysteem, betere wet- en regelgeving en helpen sociaal ondernemers zodat ZIJ nóg meer maatschappelijke impact kunnen maken.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Wetenschap en onderzoek

Project details

💒 Social Enterprise NL

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met meer kennis over Wordpress kunnen we onze website & de Butterfly Award nog beter laten shinen en sociaal ondernemers sterker in het zonnetje zetten!
Evelien Pleging
Geschreven door Evelien Pleging van Social Enterprise NL

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Een van de projecten die wij doen is de Butterfly Award. Ik heb de website www.butterflyaward.nl opgezet door veel te experimenteren. Het is heel basic en ik heb niet de goede kennis om er echt iets tofs van te maken. Ik wil graag mijn kennis verbreden door tips en tricks van jou te krijgen zodat ik de butterflyaward zelf naar een hoger niveau kan tillen!

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Social Enterprise NL
Social Enterprise NL

De missie van Social Enterprise NL.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Social Enterprise NL is een landelijke netwerkorganisatie voor sociaal ondernemers. Ondernemers die werken aan een economie die werkt voor iedereen: circulair, inclusief en armoedevrij. Wij ondersteunen sociaal ondernemers door hun zichtbaarheid te vergroten en hen met raad en daad bij te staan via het ledenprogramma. Ook stimuleren wij een gunstig ecosysteem voor sociaal ondernemen.

Lees meer